Cancan ultimă oră

Artista de origine rusă, Marina Voica, speriată de războiul dintre Rusia și Ucraina: „Poporul nu are nicio vină”

Publicat: 01 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Artista de origine rusă Marina Voica speriată de războiul dintre Rusia și Ucraina Poporul nu are nicio vină
Marina Voica urmărește neîncetat informațiile care apar despre războiul din Ucraina, încercând pe cât posibil să-și păstreze calmul

Maria Voica este speriată de războiul dintre Rusia și Ucraina, menționând co poporul nu are nicio vină, în niciuna dintre tabere. Marina Voica urmărește neîncetat informațiile care apar despre războiul din Ucraina, încercând pe cât posibil să-și păstreze calmul.

Marina Voica este născută în Rusia

Marina Voica este născută în Rusia și a venit acum mulți ani în România, după ce s-a îndrăgostit de fostul soț. În momentul de față, artista de 85 de ani nu mai are pe nimeni în Rusia, dar este la fel de îngrijorată pentru oamenii de rând nevoiți să treacă prin război, ca și când ar fi pentru familia ei.

„Eu stau zi și noapte la televizor, totul se transmite în direct, o secundă nu se oprește. Se dă mereu breaking news, în fiecare clipă se transmite ceva nou, ceva extraordinar… Sunt foarte îngrijorată, fiindcă România este condamnată pentru poziția ei geografică… Nu avem încotro. Sigur că lumea e speriată, doar să nu facă isterie din asta, că este foarte periculos. După ce că avem și COVID, asta ne mai lipsește! Au venit prea multe pe capul omenirii, poporul nu are nicio vină! Între război și pace trebuie să alegem pacea!”, a declarat Marina Voica pentru ciao.ro.

Ce spune Marina Voica despre familia din Rusia, în contextul războiului cu Ucraina

Marina Voica a absolvit Facultatea de Finanțe și Credit de la Moscova, unde l-a cunoscut pe Marcel Voica, cu care s-a căsătorit. După terminarea facultății s-a stabilit definitiv în România, iar familia sa a rămas în Rusia. Artista s-a căsătorit prima oară când nici nu împlinise 20 de ani.

Familia Marinei Voica a rămas, însă, acolo. Din păcate, artista nu mai are pe nimeni acum.

„Nu mai am pe nimeni! Nici prieteni, nici … Nu, nu! Eu sunt cea mai mică dintre toate rudele și toți au murit și eu am rămas singură”, a declarat cântăreața pentru cancan.ro.

Cântăreața a povestit despre durerea provocată de decesul fratelui ei, chiar înainte de Revelion.

„Fratele meu, singura mea rudă care a rămas acolo era fratele, dar a murit înainte de Revelion. Sunt distrusă”, a adăugat Marina Voica.

Marina Voica se gândește la prietenii de acasă, în plin război Rusia – Ucraina

Marina Voica a povestit că a pierdut legătura cu prietenii și colegii din școală și facultate, însă dorește ca toată lumea să fie bine, în contextul începerii războiului.

„Și cu prietenii de școală, de facultate am pierdut legătura de când nu ne-am mai văzut. Sperăm să fie bine”, a adăugat artista.

Adauga un comentariu