BZI LIVE

LIVE VIDEO – Artista ieşeancă care are pachetul complet! Talentată şi frumoasă, cucereşte inimile tuturor celor care o ascultă! Mirona Matlinsche, instrumentist, prezentă la BZI LIVE! Va fi o ediţie presărată cu momente muzicale – FOTO

Publicat: 12 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vineri, 13 noiembrie, de la ora 11:00 la BZI LIVE, în maratonul de promovare a tinerilor artişti ieşeni, va veni Mirona Matlinsche, o tânără instrumentist din Iaşi. Invitata Biancăi Ciubotariu va discuta despre noul său cover realizat după o melodie celebra şi totodată, despre succesul de care s-a bucurat. Pasionată de muzică, chiar şi în aceste momente în care artiştii nu îşi pot câştiga existenţa din artă, Mirona nu a renunţat. Caută în continuare soluţii pentru a rămâne în domeniul artistic, colaborând cu diverşi alţi artişti în organizarea unor momente pentru evenimente.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu