Cultural

Artistul Randi a dezvăluit de ce nu are o iubită de mai bine de 9 ani. ,,Public nu am vrut să mă afișez niciodată cu o femeie…”

Publicat: 30 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Artistul Randi a dezvăluit de ce nu are o iubită de mai bine de 9 ani. Public nu am vrut să mă afișez niciodată cu o femeie
Randi își asumă rolul de burlac și se bucură din plin de celebritate.

Artistul Randi a dezvăluit recent de ce nu are o iubită de mai bine de 9 ani. Cântărețul are o carieră de succes în muzică și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. Altfel stau lucrurile când vine vorba de viața privată. Randi este considerat unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul autohton. Acesta a avut relații de iubire cu femei celebre din lumea mondenă, însă evită să vorbească despre trecutul său amoros. Cântărețul a mărturisit recent că nu a avut o relație serioasă de mai bine de 9 ani și nici nu are gânduri de căsătorie prea curând. Iată ce spune Randi despre infidelitate și fostele partenere de viață.

Artistul Randi a dezvăluit de ce nu are o iubită de mai bine de 9 ani

Randi este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta se mândrește cu proiecte muzicale deosebite și cu un CV impresionant. Faimosul cântăreț cucerește publicul cu piesele sale și energia debordantă. Dincolo de celebritate și de succesul profesional, Randi are un trecut amoros tumultuos.

Acesta s-a iubit cu femei celebre din lumea mondenă, însă a evitat să ofere prea multe detalii despre cuceririle sale. Recent, cântărețul a vorbit deschis despre viața sa sentimentală și a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum sau nu are o iubită.

,,Public nu am vrut să mă afișez niciodată cu o femeie, pentru că nu am vrut să aibă stresul impactului public. Așa e, de 9 ani sunt singur pentru că la un moment dat am decis că timpul e prea valoros pentru a fi împărțit cu cine nu ar trebui să fie împărțit. Tata mereu mă întreabă când aduc acasă o femeie.

Nu am mers niciodată atât de departe cu gândul sau cu intențiile. Sunt un om visător și în aceeași măsură cerebral și nu iau decizii pe viață într-un mod emoțional.”, a precizat acesta.

Un alt artist celebru care nu are soție și copii este Paul Surugiu. Acesta se dedică în prezent carierei și publicului care îl îndrăgește atât de mult. Altfel stau lucrurile când vine vorba de Vladimir Drăghia. Acesta a renunțat la statutul de burlac și radiază de fericire alături de soția sa, Alice Cavaleru.

Ce spune artistul despre provocările din carieră

Randi are o carieră de succes în muzică și câștigă sume impresionante din proiectele sale artistice. Cântărețul a dezvăluit cine i-a fost alături pe plan profesional și l-a ajutat să devină celebru. Randi este recunoscător fratelui său, care l-a susținut mereu în proiectele sale.

,,Suntem cei mai buni prieteni, cum ar trebui să fie orice frați, indiferent dacă sunt sau nu parteneri în afaceri. Binențeles că unele dintre opiniile noastre au fost contradictorii în toți anii ăștia. Până la urmă asta înseamnă să ai propria gândire, dar am ajuns mereu într-un punct comun.

Dacă nu i-aș mulțumi și tatălui, aș fi nedrept, pentru că a fost cu trup și suflet lângă mine pe tot acest parcus. Alex, fratele meu, a crezut și crede mult în mine și asta m-a ajutat enrom să-i dau înainte. Și apoi tuturor oamenilor care au fost și sunt în viața mea și mă fac omul care sunt.”, a precizat artistul.

Randi își asumă rolul de burlac și se bucură din plin de celebritate. Cântărețul face furori de fiecare dată când apare pe scenă și cucerește publicul cu muzica sa.

Adauga un comentariu