International

Aruncă o privire în interiorul celei mai scumpe case din SUA. Costă sute de milioane de dolari și ocupă trei etaje – GALERIE FOTO

Publicat: 29 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Aruncă o privire în interiorul celei mai scumpe case din SUA. Costă sute de milioane de dolari și ocupă trei etaje - GALERIE FOTO
Sunt case scumpe în SUA, dar aceasta este cea mai scumpă costând 250 de milioane de dolari

Cea mai scumpă casă din SUA se află dispusă pe ultimele trei etaje ale unui zgârie nori din New York și costă sute de milioane de dolari. Dacă vei cumpăra apartamentul vei avea acces la numeroase alte facilități care se află în interiorul clădirii, cum ar fi piscină, cinematograf sau terenuri de baschet.

Casa este scumpă, dar nu cea mai valoroasă din lume. În 2012 un indian construia cea mai scumpă locuință din lume în valoare de 2 miliarde de dolari. Casa este de fapt o clădire în toată regula și are mai multe etaje.

Cea mai scumpă casă din SUA care costă sute de milioane de dolari

Un penthouse din NYC de 250 de milioane de dolari tocmai a apărut pe piață, devenind cea mai scumpă casă din SUA. La peste 430 de metri deasupra orașului, este cea mai înaltă reședință din lume, situată în zgârie-nori de lux Central Park Tower de pe Billionaires’ Row. Billionaires’ Row se referă la o porțiune a orașului de-a lungul marginii de sud a Parcului Central, adăpostește unii dintre cei mai bogați oameni din lume.

Este locul a opt zgârie-nori de lux, dintre care unul este Turnul Central Park care este locul în care găsim cea mai recentă reședință și poate cea mai uluitoare. Turnul în sine are 131 de etaje. Penthouseul ocupă ultimele trei etaje ale turnului, etajele 129-131, care se înalță la 431 de metri deasupra orașului. Este atât de înalt încât se pare că poți vedea curbura pământului cu ochiul liber de pe terasa lui. Acest lucru face din Central Park Tower cea mai înaltă clădire rezidențială din lume și a doua cea mai înaltă clădire din SUA, după One World Trade Center. Cea mai scumpă casă vândută în New York până acum în acest an – un penthouse de 6.791 de metri pătrați la etajul 20 al viitorului hotel al lui Aman – a costat 74 de milioane de dolari, aproximativ o treime din prețul cerut pentru penthouse-ul Central Park Tower.

Câte camere are cea mai scumpă casă din SUA

Reședința are șapte dormitoare, opt băi și trei toalete (sau dresinguri). La etajul 129, veți găsi un salon mare de 1.500 de metri pătrați, bibliotecă, sală media, dormitoare pentru oaspeți, observator și galerie privată de recepție. La etajul mijlociu se află majoritatea dormitoarelor, precum și un lounge de jocuri și mai multe dressinguri.

Etajul 131 are o sală de bal privată masivă de aproape 2.000 de metri pătrați, pe lângă un birou de studiu, spații de depozitare, sală de sport privată, bucătărie de catering și terasă. Aceasta este cea mai înaltă sală de bal și cea mai înaltă terasă din lume. În total, triplexul are 17.545 de metri pătrați de spațiu interior și 1.433 de metri pătrați în exterior.

Dincolo de aceste trei etaje, oricine locuiește în penthouse va avea și acces la o mulțime de facilități în altă parte a clădirii. Dacă coboram acele 130 de etaje, vom ajunge în hol, unde găsim un spațiu comun de relaxare. Facilitățile includ și un teren de baschet, o piscină în interior și una în exterior, un cinematograf, o sală de sport, o sală de bal dar și alte facilități. Așadar, cea mai scumpă casă din SUA a fost listată pe data de 25 septembrie pentru o valoare de piață de 250 de miloane de dolari și își așteaptă doritorii.

 

 

Adauga un comentariu