Actualitate

Arunca o privire in palma! Ce se intampla daca linia vietii e mai groasa decat cea a inimii

Publicat: 07 iul. 2015
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Arunca o privire in palma Ce se intampla daca linia vietii e mai groasa decat cea a inimii
17

Arunca o privire in palma! Ce vezi? Linii, ba mai groase, ba mai subtiri, mai pronuntate sau abia sesizabile. Una este linia vietii, alta a inimii, alta a mintii. Si toate impreuna strang in palma secretele vietii tale si surprizele viitorului.

Nicio mana nu arata exact ca alta. Chiar si la acelasi om, liniile de la mana dreapta nu sunt la fel ca cele de la mana stanga, mai ales ca au si semnificatii diferite. Mana cu care scriem ne ofera informatii despre ce am facut pana acum si ce ne asteapta in viitor, iar cealalta arata cu ce am venit pe lume, talentele si calitatile cu care ne-am nascut. Analizeaza-ti palmele si vezi ce-ti dezvaluie liniile din ele.
 
Linia vietii, cea mai importanta din palma
Porneste de obicei de la mijlocul distantei dintre degetul mare si aratator si, in mod ideal, ar trebui sa contureze litera C. Linia vietii arata puterea de viata, dar si felul in care aceasta e traita.

Daca linia vietii face o curba larga in interiorul palmei inseamna ca vrei sa obtii multe de la viata. Ai un spirit aventurier si esti dispusa sa iti asumi riscuri.
Cand linia pleaca de foarte aproape de degetul mare e semn ca esti sensibila, precauta si iti folosesti energia mai ales pentru binele familiei. Generozitatea fata de altii nu te caracterizeaza.

Daca linia vietii porneste de foarte aproape de aratator, te caracterizeaza ambitia. Ai incredere in fortele proprii, iar daca aratatorul e foarte lung dispui de o autoritate naturala.

In cazul in care linia vietii se termina intoarsa spre degetul mare, esti o persoana traditionalista si patrioata. Iti vei petrece ultima parte a vietii intr-un mediu armonios si linistit.

Daca linia vietii se incheie intoarsa spre palma, ai o puternica dorinta de independenta si preferi sa iti petreci timpul departe de cunoscuti, chiar si de familie. E posibil sa te muti in strainatate.

Linia vietii dubla denota o vointa puternica si capacitatea de a trece peste incercarile grele. De la mijlocul vietii, este posibil sa fii nevoita sa iei totul de la zero, dar te vei descurca destul de bine.

Intreruperile de pe traseul liniei vietii sunt semnele bolilor, ale epuizarilor fizice sau ale experientelor marcante. Liniile orizontale usoare indica probleme trecatoare, cum ar fi o boala care poate fi vindecata. Liniile verticale au un impact mai de durata.

Linia mintii, sprijinul tau
Porneste din acelasi loc cu linia vietii sau putin mai sus. Ea arata cum ne folosim energia in planul realitatii si de cata intelegere, fantezie si creativitate dispunem.

La multe persoane, linia mintii este pe o mica portiune comuna cu linia vietii. Aceasta este dovada de chibzuiala. Iei decizii bazandu-te pe fapte si iti stapanesti bine emotiile. In disputele cu cei din jur reactionezi sigura pe tine.

Daca liniile merg unite mai mult de 2 cm, inseamna ca esti o persoana spontana, dar iti vine greu sa iei decizii. De multe ori, ai o atitudine ezitanta, nesigura chiar.

Atunci cand linia mintii si a inimii pleaca din puncte diferite, dar apropiate, esti o persoana independenta, cu mare putere de adaptare, curajoasa, deschisa si sociabila. Dispui de mult optimism si ai incredere in tine.

Daca liniile pleaca din puncte diferite si se afla la distanta una de alta, esti o persoana activa, curajoasa, independenta si cu initiativa. Dar iei decizii pripite, pe care ajungi sa le regreti. Poti fi usor iritabila.

Cand linia mintii strabate drept palma, inseamna ca ai o gandire clara, orientata pe fapte, esti inteligenta si iti asculti ratiunea. Daca linia atinge latul mainii spre exterior, pana sub degetul mic, e semn ca ai mare putere de influenta asupra celor din jur.

Bifurcatia de la capatul liniei mintii denota abilitatea de a-ti dezvolta fantezia, fara a pierde insa contactul cu realitatea. Stii sa vorbesti cu cei din jur si ai talent oratoric.

Linia inimii, nevoia de dragoste
Spre deosebire de celelalte linii, linia inimii incepe de pe latura mainii, sub muntele din dreptul degetului mic. Ea strabate palma fie dreapta, fie curbata pana in dreptul degetului aratator. Linia inimii dezvaluie potentialul amoros al fiecarei persoane, intensitatea sentimentelor, emotivitatea si fidelitatea.

Cu cat este mai curbata spre aratator, cu atat esti mai pasionala si pui accentul pe sentimente. Iti arati afectiunea in mod deschis si esti foarte atasata de membrii familiei.

Daca linia inimii e dreapta, inseamna ca esti o persoana care isi tine sentimentele sub control. Principiile morale sunt foarte importante, iar in relatiile de dragoste esti mai degraba distanta, decat implicata.

In cazul in care linia inimii este curbata in jos, inseamna ca esti o persoana care sufera din dragoste. Poti fi usor dezamagita sau ranita si simti o nevoie intensa de a primi afectiune. Poate fi semnul unei dezamagiri pe care ai suferit-o din cauza unei persoane la care ai tinut mult.

Daca linia inimii este foarte conturata, inseamna ca esti o persoana sentimentala si pasionala. Daca linia este subtire, ai nevoie de mai multa stabilitate in viata amoroasa.

Adauga un comentariu