Local

Așa arată o misiune reușită! Bărbatul dispărut de câteva zile a fost găsit într-o pădure de echipele de căutare: Abia mai putea respira (EXCLUSIV) – FOTO

Publicat: 09 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Așa arată o misiune reușită Bărbatul dispărut de câteva zile a fost găsit într-o pădure de echipele de căutare Abia mai putea respira EXCLUSIV  FOTO
În urmă cu câteva zile, Cristian Mihăilescu, a fost dat dispărut de către sora lui, care s-a speriat groaznic în momentul în care acesta nu s-a mai întors acasă de la stână, așa cum obișnuia de fiecare dată

Așa arată o misiune reușită, după ce bărbatul care a dispărut de câteva zile a fost găsit într-o pădure de echipele de căutare. Din fericire, acesta este în viață, însă vizibil slăbit și în dificultate respiratorie

În urmă cu câteva zile, Cristian Mihăilescu, în vârstă de 57 de ani, a fost dat dispărut de către sora lui, care s-a speriat groaznic în momentul în care acesta nu s-a mai întors acasă de la stână, așa cum obișnuia de fiecare dată. Polițiștii, jandarmii, reprezentații ISU, pădurarii și voluntarii din comuna ieșeană Mogoșești au format o echipă și au început să-l caute. La scurt timp, l-au găsit într-o stare gravă, transportându-l la spital pentru îngrijiri medicale.

Bărbatul dispărut de câteva zile a fost găsit într-o pădure de echipele de căutare

În misiunea de căutare s-au deplasat 2 autospeciale de mică capacitate din cadrul Detașamentului 1, iar echipa a fost coordonată de IPJ Iași, solicitând sprijin din partea agenților de la ISU Iași.

„La data de 4 iunie a.c., polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Ciurea au fost sesizați de către o femeie despre faptul că fratele său a plecat de la o stână din extravilanul comunei Ciurea și nu a mai ajuns la domiciliul din comuna Miroslava.

Sub coordonarea Secției nr. 2 Poliție Rurală Ciurea au fost constituite echipe de căutare formate din polițiști, jandarmi, reprezentanți ISU Iași, voluntari din comuna Mogoșești și pădurari, zona de căutare fiind întinsă și în unele locuri cu vegetație abundentă. Mobilizarea forțelor de căutare care au continuat activitățile și în această dimineață, 8 iunie a.c., în jurul orei 10.00, a adus rezultatul așteptat: bărbatul a fost găsit în extravilanul comunei Ciurea, într-o zonă cu mărăciniș des. Este vizibil slăbit, dar conștient și cooperant.

Le-a spus polițiștilor că nu a putut să mai iasă din zona cu mărăcini, rămânând blocat acolo. A fost preluat în siguranță de un echipaj medical și transportat la spital pentru investigații suplimentare”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Disparițiile la Ciurea se țin lanț

În urmă cu alte câteva zile, tot în Ciurea a fost găsit un bărbat decedat, care dispăruse de aproximativ 4 luni de acasă, dar în cazul său nu s-a alarmat nimeni, pentru că obișnuia să plece cu lunile. Însă vestea a picat ca un trăsnet peste soția și fiica bărbatului.

„El avea patima băuturii și tot obișnuia să plece de acasă. Eram despărțiți, dar nu în fapt. Încă nu apucasem să dăm divorț. A venit vestea ca un trăsnet, pentru că nu îl știam bolnav sau altceva. Acum, ne pregătim de înmormântare. Trebuie să se adune și frații lui și să vedem ce este de făcut”, povestește soția bărbatului decedat.

Familia bărbatului dispărut de câteva zile s-a bucurat când l-a văzut pe Cristian în viață și fără probleme grave, fiind alături de el pe perioada spitalizării, pentru a-și reveni complet.

Adauga un comentariu