Prima pagină » Local » Așa ceva rar ți-e dat să vezi! Un cal a fost priponit de un BMW care este condus pe străzile din Iași. Animalul este obligat să țină pasul – VIDEO
Așa ceva rar ți-e dat să vezi! Un cal a fost priponit de un BMW care este condus pe străzile din Iași. Animalul este obligat să țină pasul - VIDEO

Așa ceva rar ți-e dat să vezi! Un cal a fost priponit de un BMW care este condus pe străzile din Iași. Animalul este obligat să țină pasul – VIDEO

27 mai 2024, 21:06, 8 ,
BZI.ro, în Local

Un clip video care circulă pe internet are în prim-plan un cal și un șofer care este la volanul unui BMW. Imaginile arată cum un BMW circulă pe străzile din Iași, însă lângă autoturism este plimbat un cal.

De asemenea, animalul este ținut de către pasagerul din dreapta de o curea și este nevoit să țină pasul cu autoturismul.

Persoana care a filmat scena și care se deplasa în spatele autoturismului a lăsat și un scurt comentariu „pe drumurile Moldovei”.

Sursa VIDEO: Facebook: Vasile Cotiugă

Comentarii
  • Doamne fereste

    Acolo nu sunt strazile din Iasi + Politia Animalelor ?

  • Este un abuz. Doamne, ce canalii au ajuns romanii! Ferească Sfântul Duh!!

  • Unii fac orice ca sa mareasca puterea motorului, fie si cu un cal putere 🙂

  • Vă vedea Nuțu, vă agăța BMW ăla de ceafă 💪🤣 E scumpă o remorcă pentru cai, așa-i? Bombardierilor cu BMW de 4000 de euro de prin Jermania.

  • Politia animalelor nu va sesizați??

  • Aici e la Larga Jijia…ingenios baiatul, calul nu pare in pericol.
    Cat despre comportament neadecvat legat de animale, sa tii un caine in lant pe post de sonerie rurala, imi pare mai crud

  • Ghiortoii …Bmw sau Audi, idem, facuti de aceeasi mama parca-s. Niste animale cu 2 picioare care fac degeaba umbra pe Pamant. Sunt un dezastru in trafic, acum mai vedem si ce altceva le poate neuronul lipsa.

  • IS-78-RRK un kăkat de om

    IS-78-RRK, un țăran cocalar jegos care a trecut de la căruță la tigaie de bmw și încă nu poate lăsa hățul și biciul din mână. Ce să faci cu asemenea hârleți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *