Cancan ultimă oră

Asia Express 2021. Iată cei 18 concurenți dornici de aventură și adrenalină

Publicat: 19 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Asia Express 2021. Iată cei 18 concurenți dornici de aventură și adrenalină
Asia Express, cel mai dur reality show din România, este gata să dea startul unui nou sezon

Cele mai importante detalii despre cea mai așteptată emisiune au fost transmise de producătorii Asia Express 2021. Cel mai dur reality show, din România, este gata să debuteze cu un nou sezon. Optsprezece concurenți, nouă perechi de vedete, sunt gata să înceapă aventura vieții lor pe Drumul Împăraților. Cursa va porni de pe teritoriul Turciei, va continua cu Georgia, dar și alte destinații surpriză.

Astfel, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină.

9 perechi de vedete vor participa la Asia Express 2021

Vedetele care au acceptat propunerea de a participa la Asia Express 2021 transmis că așteaptă cu nerăbdare să înceapă acest reality show. Lidia Buble spune că este extrem de competitivă și va face față cu brio stresului și epuizării.

„O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a declarat Lidia Buble.

Pentru familia Natanticu, Asia Express înseamnă o aventură în care își pot depăși limitele și li se va pune la încercare răbdarea și anduranța.

“Aventura vieții, depășirea limitelor, ieșirea din zona de confort și din ţară:))) pentru că nu am mai călătorit de când a început pandemia. Ne va pune la încercare răbdarea și anduranţa. Ne-am propus să trăim pas cu pas această experienţă unică în stilul caracteristic Natanticilor, adică cu umor”, au povestit soții Natanticu.

Adriana Trandafir, despre Asia Express 2021: „Sperăm să nu regretăm niciodată această alegere”

Actrița Adriana Trandafir, care va fi însoțită de fiica sa Speranța, a transmis că cele două vor trece prin multe bune și rele, dar vor încerca să facă față cerințelor.

“Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot. Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaintâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite. O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor. Sperăm ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercitiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere. Asia Express, noi suntem pregătite, tu?, a declarat Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir.

Nu în ultimul rând, Elwira Petre, soția lui Mihai Petre, a menționat că este o femeie curioasă și nu a putut rata aceată experiență.

“Când am primit propunere de a participa la Asia Express, nu credeam că vom pleca, mai ales că era vorba de amândoi. 1000 de întrebări au apărut în capul meu. Cum să mă organizez? Fetele? Casa? Serviciul? Oare este posibil? Dar recunosc că sunt o femeie foarte curioasă.  Curioasă să întâlnesc oameni noi, locuri noi, culturi noi. Atât de curioasă, încât nu am putut sa ratez Asia Express. Ce ne așteaptă? Nu știu! Dar vreau sa văd!”, a povestit Elwira Petre.

Filmările pentru Asia Express încep în curând

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express – Drumul Împăraților vor începe luna aceasta. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă.

România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe această rută, așa că drumul și misiunile pe care urmează să le facă le sunt total străine concurenților de anul acesta.

„Eu fac castingul după cum simt. Mi se propun mulți oameni și încercăm să-i amestecăm. Lucrăm cu o echipă și lucrurile sunt cam amestecate”, a spus Mona Segall, producătorul emisiunii.

Adauga un comentariu