Cancan ultimă oră

Asistenta care i-a salvat viața când era bebeluș i-a devenit colegă la maturitate, printr-o coincidență

Publicat: 25 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vilma Wong este o asistentă care a lucrat o viață la secția de neonatologie de la Spitalul Lucile Packard Children. Prin mâinile ei au trecut mii de bebeluși, fiecare având nevoie de grija și atenția ei. Iar pe cei mai mulți dintre ei chiar i-a ținut minte!

Astfel că, atunci când a aflat numele noului său coleg, imediat și-a dat seama cine este. Rezidentul la pediatrie Brandon Seminatore era chiar unul dintre bebelușii născuți prematur la spitalul la care lucrează Vilma. Astăzi, chiar el s-a angajat la secția care, în urmă cu mai bine de 20 de ani, i-a fost salvată viața.

Concidență sau destin?

Vilma s-a bucurat să vadă că bebelușul a devenit un bărbat adult sănătos și de succes.

„Numele lui de familie mi-a părut familiar. L-am tot întrebat de unde este și mi-a spus că este din San Jose, California, și că de fapt, a fost un bebeluș prematur născut în spitalul nostru. Am devenit atunci suspicioasă deoarece mi-am amintit că am fost asistenta primară a unui bebeluș cu același nume de familie”, a povestit asistenta, conform The Mercury News.

L-a întrebat apoi dacă tatăl lui a fost ofițer de poliție. „A existat un mare moment de liniște și apoi m-a întrebat dacă eu sunt Vilma”. a mai spus ea. Vilma și asistenta Kas Pilon sunt legendare în familia tânărului pentru bunătatea lor.

„Să o întâlnesc pe Vilma a fost o experiență ireală. Îi pasă sincer de pacienții ei, într-atât încât a fost capabilă să își amintească numele unui pacient după aproape trei decenii”, a afirmat Brandon.

Seminatore s-a născut în aprilie 1990. Avea doar 1 kilogram și 770 de grame, iar la externare avea deja 2.32 kilograme.

Când mama lui Brandon a aflat că merge o lună în practică la acel spital, l-a rugat să întrebe de cele două femei. „Au fost cele mai minunate asistente. Ne-au liniștit cele mai mari temeri”, a spus Laura Seminatore.

Adauga un comentariu