Bursa Barfelor

Asta e prea penal. Arăgăzel a fost prins cum bagă fitile propriilor colegi. Toți pesediștii trebuie să citească așa ceva

Publicat: 22 aug. 2020

Babetele cele hâtre încep rubricuța de astăzi cu ceva vești din lumea politică de prin târg. Că tot se apropie campania electorală, babetele vă povesteau ele zilele trecute de un blat cât casa între Arăgăzel Pompa și Mariusică Brobodea, pe linia pezedisto-useristă. Că s-a întâlnit prost cu prost ca să bată palma asta e altă poveste. Esența aici e că între Arăgăzel și Brobodea s-a bătut palma ca la crâșma din sat, pe o sută de votcă de aia puturoasă. Brobodea e vai de fundul lui la gheboaia prin giudeț și are nevoie de niște gogomani să fure voturi de la peneleu.

Și de unde putea el găsi asemenea gogomani dacă nu în curte la Arăgăzel Pompa? De exemplu, în comuna cu Fântâne, Usereu și-a pus candidat la bremărie pe unul Costică Munte cu Anu. Treaba e că gogâldăul ăsta e concilier pezedeu de două mandate, deci e omulețul lui Arăgăzel. Și babetele vă mai dau zilele următoare exemple de astea de prin tot giudețul, ca să vedeți cum se așază votca pe axa Arăgăzel- Brobodea.

 

 

Adauga un comentariu