International

Atac armat în apropiere de Vancouver. Mai mulți oameni au fost răniți

Publicat: 25 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Atac armat în apropiere de Vancouver. Mai mulți oameni au fost răniți
majoritatea magazinelor s-ar putea deschide până la prânz sau după

Un suspect este în arest după ce mai multe persoane au fost împușcate în orașul Langley din Metro Vancouver, au declarat autoritățile locale.

Poliția a emis o alertă de telefon mobil în jurul orei 6:20 luni dimineață, ora locală, spunând că se aflau la locul mai multor împușcături „care implică victime trecătoare”.

La acel moment, reprezentanții poliției au spus că nu sunt siguri dacă împușatorul este singur și i-a avertizat pe oameni să rămână în afara centrului orașului.

Poliția a găsit un posibil responsabil

Cu toate acestea, poliția spune că bărbatul pe care l-au arestat este considerat responsabil pentru împușcături.

„Anchetatorii cred că singurul suspect este în arest, dar mai multe informații vor fi făcute publice într-o manieră rapidă, de îndată ce vor fi primite și confirmate de anchetatorii la fața locului”, a spus sergentul Rebecca Parslow.

Ea a spus că nu are actualizări despre victimele implicate.

„Avem echipe de răspuns la situații de urgență din Lower Mainland, precum și echipe de crimă majore de la sediul E-Division care se ocupă de RCMP Langley și vom merge mai departe cu un răspuns coordonat la ceea ce s-a întâmplat la primele ore ale dimineții, astăzi”, a spus Parslow. .

Echipa Integrată de Investigare a Omuciderilor a confirmat pe rețelele de socializare că anchetatorii săi au fost trimiși la Langley pentru a ajuta poliția cu ancheta.

O declarație emisă de poliție a spus că ancheta a fost activă și a implicat mai multe zone din Langley City și Langley Township.

Majoritatea magazinelor s-ar putea deschide până la prânz sau după

Mai multe zone din Langley sunt închise, iar poliția a cerut oamenilor să stea departe de acele locații, inclusiv Cascades Casino și bucla de autobuz Langley.

O bandă galbenă de poliție a înconjurat un magazin de sandvișuri și o parcare din Langley, la locul uneia dintre împușcături. Un cort negru cu LMD Forensics în lateral fusese amenajat deasupra uneia dintre scenele crimei.

Un lucrător de la o cafenea din apropiere a spus că majoritatea magazinelor s-ar putea deschide până la prânz sau după.

Adauga un comentariu