Prima pagină » Titlurile zilei » Atac armat, în Podu Roș. O tânără a fost oprită de un necunoscut care a încercat să o lovească cu un cuțit. El este individul: „Mi-a zis că mă omoară” – FOTO

Atac armat, în Podu Roș. O tânără a fost oprită de un necunoscut care a încercat să o lovească cu un cuțit. El este individul: „Mi-a zis că mă omoară” – FOTO

18 mai 2024, 02:00,
Petronel Ștefan, în Titlurile zilei

O tânără din Iași a fost atacată, pe stradă, în Podu Roș, de un individ dubios, înarmat cu un cuțit. Fata a reușit să scape din mâinile agresorului și a chemat imediat poliția

E.C., în vârstă de 25 de ani, a trecut printr-un incident traumatizant în timp ce mergea în dimineața zilei de vineri, 17 mai 2024, spre locul de muncă. Tânăra a fost atacată de un individ ce era înarmat cu un cuțit. Deși trotuarul era plin de oameni, nimeni nu a intervenit. Agresorul a fugit de la locul faptei, însă polițiștii continuă să îl caute.

O tânără din Iași a fost atacată în Podu Roș

Ieșeanca merge în fiecare dimineață prin Podu Roș, zona „1001 articole”, însă nu se aștepta să pățească așa ceva. Un individ periculos i-a blocat calea și a amenințat-o cu un cuțit. Când a încercat să o lovească, ea s-a ferit și a reușit să se îndepărteze de bărbat.

„Era dimineață, la ora 08:00, mă îndreptam spre muncă, pe unde merg în fiecare zi. Când am ajuns în Podu Roș, în față la «1001 articole», un bărbat dubios s-a pus deodată în fața mea. Am încercat să mă dau în lateral să trec de el, însă el tot se punea în fața mea. Nu înțelegeam ce vrea de la mine. Deodată, a scos de sub mâneca la geacă un cuțit cu o lamă de vreo 8-9 cm lungime și râdea. Am rămas împietrită, nu știam ce să fac, iar el mi-a zis că mă omoară. Eu am reacționat, i-am zis să mă lase în pace, iar în momentul acela a încercat să mă lovească cu palma, dar m-am ferit și mi-a dat doar peste șapcă. Am ridicat șapca de jos, iar el a dat să plece”, povestește E.C.

Deși era în stare de șoc, E.C. a reușit să îi facă o poză agresorului și să sune la 112.

„Atunci m-am gândit că nu pot lăsa lucrurile așa, m-am întors rapid și i-am făcut o poză. Eu cred că, dacă eram singură pe stradă, băga cuțitul în mine sută la sută. A văzut că i-am făcut poză, nu i-a convenit și venea spre mine să mă bată. În momentul acela, am zis că sun la poliție, eu mă gândeam că vine după telefon ca să nu am poza. Era un domn care s-a oprit că a văzut incidentul, iar eu m-am dus spre el. Un bărbat de chioșcul de ziare mi-a zis să nu sun la poliție, să-l las, că așa mai face el pe stradă. Dar cum adică să-l las? Am înnebunit toți? Era multă lume pe stradă și am țipat la el, nu a avut curaj să facă mai multe. Sigur are vreo problemă”, a mai precizat tânăra.

Fata vrea să se facă dreptate

După ce a reușit să apeleze la poliție, agresorul a plecat de la fața locului. Tânăra nu a depus plângere la momentul respectiv din cauză că trebuia să ajungă la muncă, însă nu va da totul uitării. Individul umblă prin zonă și este cunoscut pentru faptul că este agresiv cu trecătorii.

„Individul reprezintă un pericol pentru toată lumea, cum poate să circule liber pe stradă? Am sunat la 112 și mi-au făcut legătura imediat cu cineva de la poliție. A ajuns un echipaj și le-am explicat ce s-a întâmplat, dar el plecase de acolo. Nu am reușit să depun plângere atunci că trebuia să ajung și la muncă, însă voi merge zilele acestea, că am înțeles că am la dispoziție mai multe zile să depun plângerea”, a spus fata.

Ieșeanca vrea acum să facă plângere pentru ca bărbatul să fie ridicat de pe străzi.

„Nu voi lăsa lucrurile așa, deoarece mă gândesc că poate să rănească un copil sau un bătrân. Eu am scăpat, dar poate altcineva nu reușește. Este incredibil ce se întâmplă ziua, cu atâta lume pe stradă, nu mai poți fi în siguranță”, a încheiat E.C.

Tânăra atacată în Podu Roș a rămas traumatizată de acest incident, dar speră că polițiștii vor acționa și îl vor îndepărta pe agresor de pe străzi.

Comentarii
  • Cum sa intervină românii, sa ajute pe cineva aflat la nevoie?? Dacă ar putea, ar baga și ei cuțitele…nație de kkt

  • Marian ȚIGANU

    Ăsta e Neagra!

  • Politie ? care politie? nu exista asa ceva… sunt numai pt a apara fudul politienilor. Am avut un caz cand tot un tip beat mi-a rupt manerul la usa spatiului comercial si spart geamul.Am depus plangere la politie, in primul rand te amana si te trimit de colo colo poate te razgandesti si sa nu tb sa munceasca sau sa ramana cu dosarul nerezolvat. Mi a explicat ca tb facuta comisie rogatorie deoarece persoana locuieste in Ilfov si tb sa colaboreze cu colegul politist din comuna respectiva. timp de patru ani nu au fost in stare nici macar sa ii dea o amenda betivului ce mi- a facut pagubele ziua in amiaza mare. Nu exista politie decat pentru cei cuminti.

  • Care poliție, niște fripturiști cu toții

  • ALO, LOCALA??? PT CE PLM SUNTET PLATITI? FACETI VA RONDUL!

  • Pt ăștia care urlă după poliție :asta ați votat, asta aveți. O patrulă pe o secție întreagă! Vă meritați soarta, voi care urlați că bugetarii, salarii mari, pensii mari….așa vă trebuie, nație de kkt. Nu vă meritați polițiștii, medicii, profesorii etc.

  • Individul de ce se razbuna pe oamenii nevinovati? A vrut sa arate puliiticienilor ce se intampla la Iasi ,pe 17 vizita covrigarului la Iasi si intalnirea psd – istilor criminali. Toti poate am fost foarte revoltati de aceasta vizita dar du-te direct la el / ei nu ataca oamenii nevinovati care la fel ca tine sufera sub dictatura politicienilor parsivi.

  • Românașii nu sar niciodată în ajutor, ei scot telefoanele că sa filmeze și atât, pleacă mai departe.

  • A crezut ca tanara este UTC- ista si se duce sa- l intampine pe preaiubitul conducator Pcr cu ceilalti utc- isti scosi fortat in strada, in genunchi cu aplauze in fata mafiotului din Buzalau.

  • Bravo, EC! Esti curajoasa! E plin Iasul de nebuni si sunt lasati liberi pe strazi, locala e ocupata cu amenzile de parcare ca aduc bani la buget si cam atat. Politia nationala nu are putere datorita legilor subrede, subfinnantarii si a faptului ca sunt putini angajati dintre care multi sunt slab pregatiti. Jandarmii sunt multi si au buget mare, dar ei sunt pregatiti sa ne snopeasca in bataie tot pe noi

  • un tigan borat, sa i bagam in puscarie pe toti si fara mancare, ne luam dupa ue ca trebuie conditio, esti jegos atunci mori in chinuri

  • Ar trebui puțin luat la întrebări și „bărbatul de la chioșcul de ziare”. Cum adică să îl lași că așa mai face el pe stradă? Un asemenea dezaxat nu are ce căuta pe stradă.

  • Ăla de la chioșcul cu ziare…nu suna că așa face el…probabil ia și taxa de șmecher prin zona…

  • Bravo gygi! În plus, va scăpa basma curată deorece, nu sunt legi bune. Apropo, ce infracțiune a făcut dacă are cineva curaj să spună dar documentat, nu așa cum fac majoritatea de aici, să comenteze de dragul de a comenta…ați votat proști, aveți legi proaste.

  • i-a facut o poza cam faina =]]
    nu s-au inteles la bani ca de obicei

  • Omul era revoltat ca a venit la Iasi Marele Haissam Omar,Cioara de Buzau , aici in Moldova sa se jigneasca putin pe pamantul Moldovei si sa-si aranjeze mafia electorala ca in comunism. Astea sunt consecintele revoltei care mocneste in masa cea obeduita dar nu trebuie sa lovim aiurea pe oricine ne iese in cale. Asta inseamna disperare maxima!

  • Sta pe minervei in nicolina. Dupa brutaria. Numai stiu cum il cheama da pe sorsa o cheama cerasela besleaga o gasiti pe fb.

  • Pt vita vânzătoare de ziare

    Handicapul de la ziare, merita izbit de trotuar pana îl ia dracu. Adică știe ca cioara asta este violenta, nu numai ca nu face nimic în general, nici n-o ajuta pe femeie dar are și o părere competenta. Sper sa-i ia foc jegul de chioșc cu el înăuntru

  • Un glont bine tras si se rezolva toate problemele in zona. Asa o sa ajungem.

  • Tzigano_Fier_pe_piept!

    de ce nici dupa 24 de ore nu este o stire cu el la spital cu rinichii deslipiti si mainile si dintii zdrente de la ciocanul de snitele?

  • Pandeli Dorin il cheama, sta pe Minervei

  • caminul T1 Decebal nr. 1 ar trebui dinamitat sau o racheta Iskander lansata de rusi sa se abata de la traiectorie si sa cada pe acel camin. toti borfasii din Cantemir Podu Ros salasluiesc acolo. la fel si cu blocurile M1 si M2 de pe str Romana ca si acolo e cu semnul ?

  • Mister Zanfirescu, la raport!

    Este plin de drogati, nebuni, boschetari, cersetori si betivani, violenti verbal si fizic, care circula prin Iasi. Extrem de murdari stau tolaniti pe bancile primariei acolo unde se aseaza mame cu copii, batrani, etc. Pe cand, mister Zanfirescu, intaiul politist calare al orasului, veti lua masuri? Onorant pentru dumneavoastra ar fi sa restituiti salariile incasate macar pe ultimii doi ani.

  • Daca era bun la ceva pensionarul instelat primea un os de ros pe la Pallas. Asa, a ajuns in solda lui Chichirichimichi.

  • Sefii din poliția Română sunt niste papă lapte… Angajări pe baza de pile si doar ciocoflenderi burtoși care gâfâie dupa 5m de alergare…nu stiu nici bastonul sau spray-ul să il mânuiască, pistolul din dotare…nici atat…

  • zamfirescu umbla cacat la cur

  • Pandele îi zic prin cartier,Nicolina!Tatăl psihopatului este taximetrist

  • Nici poliția nu-i mai apără pe români, dar nici oamenii numai sunt solidari între ei. O să se omoare oameni pe strada și nimeni nu o să spună nimic. Egoism, frică, indiferență

  • De ce a venit Colacu la Iasi ? De ce a venit Maciuca si Rares Bogdan la Iasi? Trebuiau fugariti, trebuia sa ne adunam toti si sa-i fugarim. Nu suntem deloc uniti stam capra la toti politicienii mizerabili si mocnim de ura si manie.Prosti mai suntem, lasa sa se pishe pe moldoveni si noi sa- i primim frumos.l.Uite ce se intampla in urma lor ,acest individ plin de manie si ura impotriva sistemului politic mafiot a refulat , l-a cuprins revolta sa pocneasca pe oricine mai ales daca are ceva probleme cu capul este mai vulnerabil. Vine Lupul Colacu la Iasi sa manance oile si oile stau linistite la taiere , nicio turma de caini agresivi sa-l fugareasca.Astea sunt efectele.

  • Votanții lui Chirica, țiganii din căminele infecte M1, M2, Decebal, Canta, Piața Nicolina, etc.

  • Ai uitat să menționezi Dallas, cei care locuiesc fără a plăti impozite, chirie sau curent electric și unde nu intră poliția niciodată, tot ai lui Chirica sunt.

  • ochi pentru ochi

    Pușcăriașul ăsta recidivist este periculos și nu ar trebui lăsat să facă ce vrea pe stradă. Dacă poliția nu ia măsuri ar trebui să ne facem singuri dreptate, Bahluiul e aproape.

  • Ca sa nu facem acuzatii nefondate si sa nu ducem in eroare politia.. pe acest individ nu l cheama pandele si e din neamt..cel putin asa zice politia..si are multe plangeri..
    Domnul de la chiosc inca nu stim daca e de la chiosc sau doar era acolo..cert e ca a vazut tot si nu a intervenit cu toate ca zice el “ ca asa mai face el” deci deduc ca l cunoaste! In concluzie putea intervenii ..de aici deduc si faptul ca stie ca e pericol public..din pacate cam asa sta treaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *