Local

Atac în stil mafiot în zona Nicolina! O motocicletă a fost incendiată lângă peco Mol. Autorul s-a trezit cu mascații peste el în casă (EXCLUSIV), FOTO, VIDEO

Publicat: 02 oct. 2022
_____ Vizualizări 8 Comentarii
Atac în stil mafiot în zona Nicolina O motocicletă a fost incendiată lângă peco Mol. Autorul s-a trezit cu mascații peste el în casă EXCLUSIV FOTO VIDEO
O motocicletă a fost incendiată zilele trecute, iar autorul a fost ieri arestat

Clipe de panică în Nicolina. O motocicletă a fost incendiată zilele trecute, iar autorul a fost ieri arestat.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au identificat un bărbat, din municipiul Iași, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.
Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 29 septembrie a.c., acesta ar fi incendiat o motocicletă, parcată în fața unui imobil din mun. Iași.
Pe parcursul cercetărilor, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul celor din cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași și al luptătorilor S.A.S. Iași au efectuat o percheziție domiciliară, fiind ridicate mijloace materiale de probă.
În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 01 octombrie a.c., bărbatul a fost reținut și introdus în Arestul I.P.J. Iași.
Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanța dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
Cercetările continuă.

Comentarii
  • Așa le trebuie figuranților care trezesc locatarii noaptea cu tigăile lor turate la maxim, cât să mai reziste oamenii dacă poliția nu face nimic, își fac dreptate singuri, normal.

  • o trancanitoare mai putin in oras. multe salutari orale si taranoiului cu motorul ala cu Repsol care o ambaleaza noaptea de pornesc toate alarmele.

  • Da fix NICOLINA cartier de mafioti. Mafioti care stau inghesuiti 5-8 insi in doua camere cu maxsa si taxsu si fac urat seara pe afara dupa o ala cu bors sau cartofi prajiti cu ochiuri

  • Mai este unul prin Păcurari care turează motorul cu pocnituri noaptea prin cartier, îi vine și lui rândul că doar parchează cazanul lângă bloc și lasă numai pete de ulei la intrarea în scară. Poliția nu face nimic deși handicapatul are dosar penal, permisul ridicat pentru fugă de la locul accidentului prin podul de fier, permis necorespunzător capacității motorului, numere false, consumator de droguri și alcool, probleme psihice, tot tacâmul, un real pericol public, Locuiește la bunică-sa la bl. 549, Bobârbatu îi zice, o să citiți de el în curând în ziare.

Adauga un comentariu