National

Atac mafiot în Mureş! Un bărbat a ieşit în ultima clipă din flăcările care au cuprins maşina sa

Publicat: 21 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Atac mafiot în Mureş Un bărbat a ieşit în ultima clipă din flăcările care au cuprins maşina sa
Un bărbat din Mureș a fost victima unui atac mafiot

O altă tragedie se putea petrece într-o localitate din Mureş, unde un şofer a reuşit să-şi salveze viaţa la timp după ce propia maşina a fost cuprinsă de flăcări.

U noua tragedie se putea întâmpla într-o localitate din Mureş. Un bărbat s-a ales cu arsuri de gradul 1 şi 2 după ce autovehiculul pe care îl conducea a fost curpins de flăcări. Acesta este de părere că a fost în atac în stil mafiot maşina lui fiind incendiata în mod intenţionat.

”Nu știu dacă era nevoie de serviciul pirotehnic. În partea dreaptă, sub banchetă, era un fel de cip, trei baterii, un sistem, care nu aveau ce căuta acolo”, a povestit bărbatul.

Un alt caz asemănător s-a petrecut în Arad

La finalul lunii mai un om de afaceri din Arad a fost victima unui asasin plătit conform autorităţilor. Ioan Crişan a fost ars de viu după ce în maşina persoanala i-a fost plantată o bombă. Imediat după ce omul de afaceri s-a urcat la volanul maşinii aceasta a fost cuprinsă de flăcări.

În urma acestui incident mai multe persoane au ţinut să-şi exprime părerea iar printre acestea se afla şi Profilerul FBI, Mihael Brooks. Acesta a spus că autorităţile nu au pus întrebările bune şi ar fi trebuit să se întrebe care este cea mai importantă femeie din viaţa afaceristului ( fiica, soţia sau amanta).

„Amantă. În primul rând, amanta era și contabilă. Cu o amantă care îți cunoaște și afacerile discuți mai mult. Fiind contabilă își dădea seama de niște bani. O altă întrebare pe care o am. Ați spus că mașina era pe numele surorii amantei, pentru că având o dizabilitate nu plătea taxe. Putea să fie și un alt motiv. La banii dânsului nu cred că taxa unei mașini era o sumă foarte mare. Ce vreau să spun este că pentru banii pe care îi avea, ținea un profil foarte redus. Nu ieșea în evidență cu nimic. Poate că acesta a fost un alt motiv pentru o declarație de avere. În același timp, cu un număr de mașină care nu îți aparține circuli mai ușor decât cu mașina ta personală. Acestea sunt niște piese pe care le pot aduce împreună.” , a explicar profilerul FBI.

O altă alertă cu bomba

La puţin timp după ce s-a petrecut tragedia din Arad cu omul de afaceri Ioan Crişan a fost victima unui asasin plătit, o nou alerta de bomba a fost făcută la Palatul Copiilor din Timiş. La faţa locului s-au deplsata mai multe echipaje de poliţie, jandarmi, pompieri şi pirotehnişti. Din fericire totul s-a încheiat cu bine deoarece servietă în care s-ar fi presupus că ar exista o bombă era a unei persoane care a uitat-o lângă Palatul Copiilor.

„Astăzi, în jurul orei 14,15, un bărbat a sesizat prin 112 prezența unei valize abandonate pe trotuarul din fața Palatului Copiilor de pe Bd. Revoluției. Echipajul de ordine publică sosit la fața locului a constatat că cele reclamate se confirmă, fiind vorba despre o valiză abandonată, închisă, cu aspect metalic. A fost asigurată zona, traficul rutier și pietonal deviat pe Bd. Gen. Vasile Milea. La fața locului se va deplasa p echipă pirotehnică din cadrul IPJ Timiș. De asemenea, se vor deplasa specialiștii SRI”, se arată într-o informare oficială.

Adauga un comentariu