News Flash:

Atat de bune sunt - Ciuperci champignon la cuptor - Saptamanl fac cate o portie

17 Octombrie 2017
385 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10-12 ciuperci champignon intregi
1 buc de ardei chili de 1-1,5 cm tocat marunt / ardei iute uscat (zdrobit) / fulgi chili
1-2 catei de usturoi tocati marunt
sare
1 ½ lingura suc de lamaie
2-3 linguri cu varf patrunjel verde tocat marunt
parmezan ras (cateva linguri)
cascaval taiat cubulete
3-5 linguri ulei de masline
rosii, pentru servit

 Mod de preparare:
 
Curatati ciupercile si lasati o parte din codita atasata la palarie. Asezati-le intr-un vas termorezistent, unele langa altele.
Separat, combinati ardeiul chili, usturoiul, sarea, sucul de lamaie, patrunjelul verde si distribuiti pe fiecare palarie a ciupercilor. 
Lasati in asteptare 30 min.

Presarati parmezanul ras si asezati apoi cate 3- 4 cubuletele de cascaval in fiecare palarioara si cate 1 cubulet peste piciorul ciupercii. 
Stropiti cu ulei de masline.

Dati la cuptorul incins, pentru cca 15- 20 min, la 200 grade sau pana ce ciupercile sunt facute si cascavalul topit si frumos rumenit.
Serviti cat sunt calde, presarate cu patrunjel verde, simple, alaturi de o salata de rosii sau ca garnitura langa carne.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci champignon usturoi rosii patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1447 (s) | 24 queries | Mysql time :0.023115 (s)