Local

Atenție, ieșeni. Vi se va lua temperatura când intrați în piețele din Iași

Publicat: 01 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Atenție ieșeni. Vi se va lua temperatura când intrați în piețele din Iași

În plină pandemie de coronavirus, municipalitatea ieșeană a luat noi măsuri de răspândire a virusului. Una din aceste măsuri ține de verificarea temperaturii corporale a celor care intră în piețele agroalimentare din oraș

O nouă măsură de prevenire a pandemiei de COVID-19 luată de municipalitatea ieșeană. În această perioadă, șefii administrației locale au decis să transfere temporar către Direcția de Asistență Socială (DAS) Iași două termometre la distanță pentru măsurarea temperaturii corporale și alte șapte către SC EcoPiața SA. De astăzi, 1 mai, accesul în piețele agroalimentare, pentru toate categoriile de persoane, fie că sunt angajați, comercianți sau cumpărători, se va permite doar în urma verificării temperaturii (maximum 37,5 grade Celsius), dar și cu respectarea celorlalte măsuri de protecție luate anterior.

Se scot grătarele din zonele de agrement

Acestea nu au fost singurele măsuri luate de primărie. De ieri, au fost desființate și grătarele din zonele de agrement din oraș.

„Începând cu data de 30 aprilie 2020, SC Servicii Publice Iași SA va desființa temporar grătarele amplasate în zonele de picnic/agrement din municipiul Iași. Acestea vor fi remontate la o dată ulterioară. De asemenea, va fi continuat programul de dezinfecție în piețele agroalimentare în fiecare zi, după închiderea programului de lucru, de către SC EcoPiața SA, SC Servicii Publice Iași SA și SC Salubris SA. Toate celelalte măsuri luate anterior rămân valabile, dacă nu contravin prezentei hotărâri și celorlalte măsuri luate la nivel național”, au transmis reprezentanții municipalității ieșene.

Adauga un comentariu