Economic Local

Atenție, șoferi! Astăzi și mâine se spală carosabilul din zona Dacia – Alexandru cel Bun. Nu parcați mașinile pe stradă pe timpul nopții

Publicat: 18 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Atenție șoferi Astăzi și mâine se spală carosabilul din zona Dacia - Alexandru cel Bun. Nu parcați mașinile pe stradă pe timpul nopții
Programul de dezinfectare a străzilor cu substanțe biocide continuă

Începând de astăzi, Salubris Iași continuă salubrizarea intensivă a arterelor rutiere din municipiu. Muncitorii vor acționa în cartierele orașului zilnic, între orele 08:00 – 18:00, conform programului deja aprobat de autoritățile locale. Astfel, luni, 18 mai, aceștia vor acționa pe bd-ul. Alexandru Cel Bun și bd-ul. Dacia (partea dreaptă de la Piața ACB către rond tramvai Dacia), în vreme ce mâine, 19 mai, tot pe bd-ul. Dacia și bd-ul. Alexandru Cel Bun, însă pe partea dreaptă, de la rond tramvai Dacia către complex Familial.

Locuitorii din zonele afectate vor fi anunțați

„Pe toata durata acțiunii, în zonele în care se va acționa cu utilaje specializate pentru măturat, stropit și/sau spălat mecanizat se interzice parcarea autovehiculelor pe carosabil”, au precizat oficialii Salubris Iași.

Aceste acțiuni vor fi anunțate cu 24 – 48 ore înainte de data programată pentru salubrizarea mecanizată, atât în mediul on-line, cât și fizic în zonele respective (de către Salubris SA și Poliția Locală Iași), prin panotaj stradal și flyere.

Adauga un comentariu