Local

Atenție! Videoclip ce vă poate afecta emoțional! Hitul anului 2021 vine de la Iași! „Virusul este înfrânt!” O trupă a cântat „imnul” COVID-19 și a filmat un videoclip pe malul mării – FOTO-VIDEO

Publicat: 13 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Atenție Videoclip ce vă poate afecta emoțional Hitul anului 2021 vine de la Iași Virusul este înfrânt O trupă a cântat imnul COVID-19 și a filmat un videoclip pe malul mării - FOTO-VIDEO
Imagini cu interpreții melodiei "Virusul este înfrânt"

O trupă din Iași a cântat la malul mării o melodie despre COVID-19. După ce a fost publicat videoclipul pe rețelele de socializare, internauții au reacționat diferit. În timp ce unii s-au amuzat copios, alții au înțeles mesajul și au salutat inițiativa trupei. Cert este că imaginile au ajuns să fie distribuite peste tot

O melodie a adunat în scurt timp zeci de mii de vizualizări și a fost distribuită intens în mediul online. Aceasta se numește „Virusul este înfrânt” și este cântată de Bisa & Tinerii din Iași. Recent postată, melodia a fost denumită de internauți drept „imnul COVID-19”. În timp ce unele persoane s-au amuzat copios după ce au ascultat versurile, altele au înțeles mesajul transmis de interpreți. Cert este că, în melodie, este descrisă lupta oamenilor cu virusul ucigaș și dragostea față de Dumnezeu. Practic, prin acest cântec, oamenilor li se explică cum Dumnezeu luptă cu virusul ucigaș și cum într-un final reușește să-l distrugă. Mai mult decât atât, se vorbește despre un adevărat război, un război pe care oamenii îl câștigă cu ajutorul Lui Dumnezeu.

Versuri cu mesaje puternice alcătuiesc „Virusul este înfrânt”

Versurile sunt destul de pătrunzătoare, însă, după cum spuneam și în rândurile de mai sus, pentru mulți au fost amuzante.

„Un virus mic, de neoprit, Pământul a lovit și oameni tari, și mici, și mari, pe toți i-a chinuit. Dar, într-o zi, s-a întâlnit cu Regele de sus!
Și, ca și toți, a îngenunchiat în fața lui Iisus! Virusul este înfrânt de numele Lui cel Sfânt. În numele Lui cel Sfânt virusul este înfrânt!
Mulți au căutat și au dorit să afle un răspuns, s-au ostenit, s-au obosit, la nimic nu au ajuns. Tristețe, amar, oameni căzuți, parcă ar fi fost război! Atunci, cu toții am strigat: «O, Doamne, fii cu noi!» Orice ar veni în viața ta, nicicând să nu te temi!
Durere, lacrimi sau nevăz, numele Lui să-L chemi! Doar Iisus e singurul ce poate a te păzi când El este de partea ta, mereu vei birui!”, sunt versurile melodiei „Virusul este înfrânt”.

Reacții diferite ale internauților

Pe Youtube,zeci de persoane au lăsat comentarii despre „Virusul este înfrânt”. În timp ce unele sunt răutăcioase, altele sunt chiar pozitive. Unul dintre comentariile care au strâns cele mai multe aprecieri a fost acesta:

„Pe melodia asta dansează tulpina aia nouă din U.K”.

Pe de altă parte, internauții au condamnat reacțiile urâte.

„Nu pot să cred ce mizerii de comentarii ați putut să scrieți, nu pot să cred câtă răutate. Nu văd care este problema… Cine scoate o melodie? De ce? Pentru ce? Fiecare ascultă ce vrea, iar voi nu puteți să veniți și să le spuneți acestor copii să nu mai posteze, să nu mai înregistreze și alte chestii… REVENIȚI-Vå! Toți suntem oameni! Domnul să vă binecuvânteze și să vă umple de pace!”, spune un alt internaut.

Adauga un comentariu