Bursa Barfelor

Atențiune, atențiune! În curând pe micile ecrane: lista afaceriștilor care-i dau bani negri lui Găbițu Găoachi, cel bețâvan

Publicat: 14 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Atențiune atențiune În curând pe micile ecrane lista afaceriștilor care-i dau bani negri lui Găbițu Găoachi cel bețâvan

Nu puteam încheia rubricuța noastră de astăzi fără să vă mai amintim de cel mai bețâvan giurnalist din târgul Ieșilor, ăla de se crede mare patronaș de presă. Ei bine, Găbițu Alcool Găoachi a dat de naiba după întâlnirea cu Poliția Rutieră, când a rămas fără permis pentru că era beat mangă la volan, dar marile lui probleme abia de acum încep. La ce ne referim? Păi, babetele bârfitoare au pus mâna pe o listă cu oamenii de afaceri din Iași care îi dau bani lui Găoachi, ca să nu apară în fițuica lui Reportericească. Ce fel de bani?

Bineînțeles din ăia negri, care nu apar prin docomentele contabile ale firmei! Hopaaa, păi asta este caz penal și pentru afaceriști, și pentru Găoachi Alcool. Uite că ne-am luat cu vorba și am uitat total că ar trebui să publicăm și lista acestor oameni de afaceri, care în curând vor fi vizitați de oamenii legii care cercetează aceste infracțiuni. De acum, dacă tot a trecut timpul și am ajuns la finalul rubricuței, vă anunțăm că vom publica în edițiile următoare lista afaceriștilor din Iași care îi dau bani la negru lui Găoachi.

Adauga un comentariu