Cultural

Au fost violențe între Dinu Maxer și Nicoleta Luciu? Artistul a rupt tăcerea

Publicat: 12 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Au fost violențe între Dinu Maxer și Nicoleta Luciu Artistul a rupt tăcerea
Dinu Maxer a recunoscut că în timpul relației cu Nicoleta Luciu au existat tot felul de neînțelegeri, dar că violența dintre ei a fost doar verbală

Recent Dinu Maxer a vorbit violențele dintre el și Nicoleta Luciu.  Înainte de a se implica într-o relație îndelungată de 18 ani cu Deea Maxer, mama copiilor săi, artistul a trăit o poveste de dragoste memorabilă cu o altă femeie. Căsătoria cu Deea s-a încheiat recent prin divorț, după un an de la separare.

Cântărețul și fosta sa iubită au fost într-o relație timp de 8 ani, iar despărțirea lor a survenit neașteptat pentru mulți dintre fanii lor.

Cu toate acestea, lucrurile nu s-au desfășurat așa cum s-a anticipat, iar separarea lor a fost subiectul principal al ziarelor. Deși s-a speculat că gelozia excesivă din partea lui Dinu Maxer ar fi fost motivul despărțirii, niciunul dintre ei nu a dorit să discute prea mult despre acest subiect la acea vreme.

Au fost violențe între Dinu Maxer și Nicoleta Luciu?

După mai bine de 20 de ani de la despărțire, Dinu Maxer a decis să vorbească deschis despre relația sa cu Nicoleta Luciu. Invitat la emisiunea „În Oglindă”, Maxer a recunoscut că au existat certuri și momente tensionate între ei, dar a precizat că violența a fost doar verbală. Motivele conflictelor erau diverse, de la gelozie la probleme minore.

„Mihai Ghiță: Au fost vreodată violențe între voi?

Dinu Maxer: Doar verbale, cine nu se ceartă. Ne certam din gelozie, tot felul de lucruri, inclusiv chestii minore. Am ajuns să cred că o relație se termină atunci când te cerți din lucruri minore.”,  a dezvăluit Dinu Maxer, în cadrul emisiunii ”În Oglindă”.

Cum s-au cunoscut cei doi

În timpul emisiunii, Dinu Maxer a împărtășit povestea întâlnirii sale cu fosta sa iubită, Nicoleta Luciu. A fost invitat să cânte în cadrul unui show, unde a observat-o în public pe cea care avea să devină partenera sa.

Totodată, artistul a explicat că inițial a fost atras de aspectul fizic al Nicoletei Luciu, însă după ce a descoperit caracterul ei, interesul său pentru ea a crescut și mai mult.

„Eu am cunoscut-o, am agățat-o, cântând la o emisiune și ea era aplaudac, asta este de notorietate, eu așa am cunoscut-o pe Nicoleta.(…) M-a cucerit fizic, după care am cunoscut-o și am văzut că este un om loial, pentru ea am fost primul bărbat. A fost foarte important în viața mea, nu știu, poți să o pui și pe treaba mândriei masculului alfa, poți să o pui și pe seama educației tatălui.”, a mai spus Dinu Maxer, în cadrul emisiunii șui Mihai Ghiță.

Dinu Maxer a recunoscut că în timpul relației cu Nicoleta Luciu au existat tot felul de neînțelegeri, dar că violența dintre ei a fost doar verbală.

Adauga un comentariu