Cultural

Gândul care l-a urmărit mult timp pe Dinu Maxer, după despărțirea de Nicoleta Luciu. „Eram căsătorit cu Deea și nu mi-am permis să vorbesc” 

Publicat: 09 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gândul care l-a urmărit mult timp pe Dinu Maxer după despărțirea de Nicoleta Luciu. Eram căsătorit cu Deea și nu mi-am permis să vorbesc 
Dinu Maxer a vorbit despre motivele despartirii de Nicoleta Luciu

În urmă cu mai bine de două decenii, Dinu Maxer și Nicoleta Luciu formau unul dintre cele mai controversate cupluri mondene de la noi. S-au iubit cu foc mult timp, dar la fel de pătimaș s-au și stins sentimentele dintre ei, nu înainte, însă, ca Nicoleta Luciu să pozeze în Playboy și ca Dinu să o lanseze în muzică.

Însă, acela a fost momentul când multe speculații s-au făcut pe seama relației lor și, mai ales, a comportamentului artistului față de brunetă.

Deși el nu a vorbit niciodată până acum despre fosta relație, pe motiv că era căsătorit cu Deea și din această cauză nu și-a permis, în cadrul emisiunii prezentată de Cristina Șișcanu, Dinu Maxer s-a hotărât să dea cărțile pe față.

Gândul care l-a urmărit mult timp pe Dinu Maxer, după despărțirea de Nicoleta Luciu

Artistul spune că motivul separării de Nicoleta Luciu nu a fost faptul că ea a pozat goală, căci el și-a dat acordul în această chestiune. Însă, dacă a fost vreo supărare din partea lui, așa cum s-a tot spus, aceea a avut legătură cu finalizarea ședinței foto.

Și asta pentru că Dinu spune că imaginile ce trebuiau să fie senzaționale cu Luciu au fost unele care, de fapt, nu au avantajat-o deloc și care nu i-au scos în evidență frumusețea trupului și a chipului.

Astfel, a subliniat el, gelozia în această privință nu și-a avut locul între ei, căci Dinu a fost cel mai mare susținător al fostei iubite pe vremea când aceasta a ales să pozeze nud.

„Mulți ar zice că din cauză că am acceptat să pozeze în Playboy (n.r. – s-au despărțit). Cred că e momentul să-i dau o replică lui Boerescu, care a scris în cartea lui și a avut ceva cu mine.

Când a avut Nicoleta prima ședință foto (n.r. – în Playboy), odată ce eu mi-am dat acceptul la ședința foto, am vrut să iasă ceva mișto. Mi-a zis (Boerescu): „Nu, tu nu vii”.  Nicoleta a fost extrem de stresată, prima ședință a fost varză. Aveau politica lor. Ce m-a deranjat este că Silviu Boerescu că am fost atât de gelos, încât nu am lăsat-o. Exact invers. Eu mi-am dat acceptul, am vrut să iasă un editorial senzațional, eu nu m-am putut uita la editorialul ăla, eu știind cum e Nicolet a și cum a apărut. Efectiv nu mi-a plăcut. Îi făceam eu poze mai bune, în casă. Nu mi-a plăcut deloc… din cauză că a fost timorată ea…Plus că a fost o ședință foto „cu perdea”, nu s-a arătat tot. Am fost acuzat pe nedrept de el și chiar mă deranjează lucrul, a furnizat niște date false, dar nu am apărut în presă pentru că eram căsătorit cu Deea și nu mi-am permis să vorbesc de cealaltă relație. ” a declarat Dinu Maxer, la emisiunea Cristinei Șișcanu.

Pe lângă susținerea de la momentul ședinței foto, Dinu spune că a ajutat-o și ulterior pe Nicoleta Luciu. Datorită lui și-a câștigat un loc în showbiz-ul românesc și astfel a ajuns pe micul ecran.

Cum a ajutat-o pe Nicoleta Luciu în carieră

Faptul că i-a făcut o trupă a ajutat-o pe Luciu să se poziționeze în atenția oamenilor din televiziune și, în felul acesta, după o discuție, a ajuns asistentă TV, urmând apoi pentru ea proiect după proiect.

„Au fost câțiva ani, în care eu ca notorietatea am fost peste Nicoleta. Până în 2000, ca imagine, am fost mult peste ea. În ’99 a câștigat Miss România, ceea ce i-a adus un val de publicitate, dar nu îndeajuns cât s-o mențină. Iar eu în 2000 am gândit să-i fac o trupă muzicală și acela a fost secretul. Am făcut trupa Alize, am făcut un proiect, și aia a fost cheia ca ea să continue ascensiunea, și apoi a fost momentul când, după o discuție cu Teo Trandafir, a devenit asistenta ei. ”, a mai adăugat Dinu Maxer.

Cât despre despărțire, ei bine, nu, nu gelozia i-a dus la capătul iubirii, ci neînțelegerile care, în timp, le-au erodat relația. Neînțelegeri care și-au pus amprenta în același mod și asupra mariajului avut cu Deea.

„ În ultimii ani când eram cu Nicoleta, a venit mama și mi-a spus așa: „Dinu vă certați prea mult voi o să vă despărțiți din cauza asta”. Același lucru s-a întâmplat și pe finalul relației cu Deea, când copilul meu de 12 ani mi-a dat verdictul, atunci când sentimentele nu mai converg încep certurile, certuri din nimic”, a mai declarat Dinu Maxer, Cristinei Șișcanu.

Adauga un comentariu