Bursa Barfelor

Au leșinat caii de la miliția locală de mirosul domnișoarei. Colegii au trimis-o să se spele

Publicat: 25 mai 2024
_____ Vizualizări 8 Comentarii
Au leșinat caii de la miliția locală de mirosul domnișoarei. Colegii au trimis-o să se spele

Babele s-au gândit ceva vreme dacă să vă povestească asta sau nu. Până la urmă, au ales să vă spună, chiar dacă situația este puțin penibilă. Este o milițiancă ce este numită de colegi Marcica. Ea este călăreață și a ajuns în atenția colegilor ei când mai mulți cai au început să aibă grețuri și vărsături. Ajunși în apropierea Marcicăi, gaborii și-au dat seama de la ce li se trage cailor. Marcica duhnea de li s-au scurs epoleții de pe umeri. Unul mai cu tupeu i-a spus Marcicăi că are nevoie de dușuri mai dese. Marcica s-a conformat. Acum, caii sunt bine…

Comentarii
  • Mamă ce știre de senzație, sunteți penibili, dar mai penibil este cel care vă pupă în cur livrand așa „știri senzaționale”….vezi-ți mai cacanarule de blidile tale, sau ai fi vrut să o speli tu pe „Maricica”? Este cunoscut faptul că în anumite zile ale lunii se livrează anumite mirosuri, în mod continuu, indiferent de cât te-ai spăla. Păi pune tu în zilele alea și faptul că se stă pe șaua calului ceva timp, ce rezultă? Dacă își ia medical în zilele alea, o dați că se sustrag fetele, așa că taci și înghite, că de pupat în cur o faci oricum!

  • Ca in orice colectiv de munca exista animozitati , barfe , soparle. O chestiune e clara , bezeiul foloseste un ,,informator” din Pol Primariei

  • Cristi, pulitistul anusului, marș la școală și învață să scrii, analfabetule! Și tu ai făcut liceul la seral și facultatea de piele de puta de papagal? :)))) vrei și tu clasa I? :))

  • Danila Cristi, e prin Copou la IPJ, a batut un copil nevinovat. Mai tii minte cand m ai oprit si apoi ti ai cerut scuze? Orostule, inca sunt un nume in Iasi!!!!

Adauga un comentariu