Cancan ultimă oră

Au trecut 30 de ani de la moartea Andei Călugăreanu. Ce a făcut Ioana Tufaru

Publicat: 16 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Au trecut 30 de ani de la moartea Andei Călugăreanu. Ce a făcut Ioana Tufaru
Ioana Tufaru a făcut mărturii emoționante la 30 de ani de la moartea mamei sale, Anda Călugăreanu

Ioana Tufaru a făcut mărturii emoționante la 30 de ani de la moartea mamei sale, Anda Călugăreanu. Ioana spune că o visează foarte des pe mama ei și nu încetează să-i onoreze memoria, iar cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la trecerea sa în neființă, pe 15 august, Ioana Tufaru a mers la mormântul acesteia, în cimitirul Bellu.

Anda Călugăreanu a murit pe 15 august 1992, la doar 46 de ani. Ioana avea atunci 15 ani și a suferit enorm, iar moartea mamei sale a lăsat o rană adâncă în suflet, care o macină și acum. Atunci când poate, Ioana Tufaru merge la mormântul mamei sale din Cimitirul Bellu și îi aprinde o lumânare.

Au trecut 30 de ani de la moartea Andei Călugăreanu. Ce a făcut Ioana Tufaru

Ioana ajunge rar la mormântul Andei Călugăreanu ce se află în Cimitirul Bellu din Capitală, însă, de fiecare dată, când merge împarte și pachete. Zilele trecute, a pregătit câteva punguțe cu alimente și a mers la cimitirul Bellu pentru a le împărți în numele mamei ei.

„O visez destul de des. Dar ultima dată mi-a cerut un covrig. Am cumpărat un covrig și l-am dat de pomană!”, a spus Ioana Tufaru pentru fanatik.ro.

Atunci când își permite, Ioana Tufaru face pachete pe care le împarte celor nevoiași, în numele mamei ei. Acesta dezvăluie că nu are bani atât de mulți pentru a da pomeni generoase, însă acest lucru nu o împiedică să onoreze memoria mamei sale.

„Ce pun de fiecare dată, după buget (de criză) – râde – n.r. – o chiflă, un pateu de ficat, o brânzică, un fruct și o doză de suc!”, a mai spus Ioana.

Care sunt cele mai frumoase amintiri ale Ioanei Tufaru cu mama ei, Anda Călugăreanu

Ioana Tufaru avea 15 ani când a murit mama ei, Anda Călugăreanu și a dezvăluit care sunt cele mai dragi amintiri pe care le are cu regretata artistă.

„Offf, sunt multe …. Dar cele mai frecvente îmi vin în minte verile la mare, în turnee cu marii artiști! Turneele la mare, unde mă lua în fiecare an, de aceea am ajuns să iubesc eu marea atât de mult.

În orele în care nu avea spectacol mergeam amândouă pe plajă, ne bălăceam în apă, ne jucam cu mingea pe nisip. Am avut o copilărie frumoasă! Mă iubea foarte mult și de aceea mă și răsfață enorm, îmi aducea mereu din călătoriile ei haine frumoase, jucării!

Povestind acum, mi-am adus aminte cât de frumoase erau sărbătorile de iarnă împreună lângă brad și cu multe cadouri!”, a dezvăluit Ioana Tufaru.

Ioana Tufaru are grijă ca fiul ei să știe cine a fost Anda Călugăreanu

Anul trecut, pe 15 august, Ioana Tufaru a mers la mormântul mamei sale cu fiul ei.

„Luca știe de „Doamne-Doamne’, știe că biserica e casa Lui, știe să facă semnul crucii. Aprinde lumânări pentru mamaia Anda, despre care știe că este în Ceruri, la „Doamne-Doamne”, a spus Ioana Tufaru atunci.

Fiica Andei Călugăreanu se duce la mormânt de patru ori pe an, după cum ne-a declarat mereu. Ioana împarte pachete, aprinde lumânări și îi duce flori.

„Ca de obicei, în fiecare an de Paște, vin la cimitir la mămica, cu niște pachete, aprind lumânări, pun niște flori. Eu vin la cimitir de 4 ori pe an: de Paște, de Crăciun, pe 15 august – ziua în care a murit, și 24 octombrie – ziua ei de naștere. Mi-am asumat aceste 4 zile din an, să fie dedicate ei. Ea cum și-a dedicat 14 ani din viață cu mine, 4 zile pe an pot să mi le dedic și eu pentru ea”, spunea Tufaru.

Adauga un comentariu