Cancan ultimă oră

Au venit împreună, s-au distrat separat. Dani Oțil a stat cu asistenta de la Neatza, iar Gabriela Prisăcariu a rămas cu fetele în club

Publicat: 26 mai 2022
Dani Oțil cu o pisică pe cap și Gabriela Prisăcariu care se uită la el
Dani Oțil pare că a înlocuit-o pe Gabriela Prisăcariu, cel puțin pentru momentele când cei doi ies la distracție

Dani Oțil pare că a înlocuit-o pe Gabriela Prisăcariu, cel puțin pentru momentele când cei doi ies în oraș să se distreze. Lăsat, în aprilie, în rol de bonă, acasă cu copilul, „micuțul prezentator”, așa cum este supranumit de oamenii din showbizul românesc, s-a „răzbunat”, din plin, la finalul săptămânii trecute.

Cei doi au fost prezenți la un club de fițe București, unde au intrat cu un cadou, semn că un amic comun avea un eveniment important de sărbătorit. Surpriza a venit la scurt timp, prezentatorul de la Neatza a părut să prefere, însă, compania Ramonei Olaru, colega lui de platou care era însoțită de Cătălin Cazacu.

Au venit împreună, s-au distrat separat

De partea cealaltă, Gabriela Prisăcariu a stat cu fetele, însă, ocazional, i-a acordat atenție și lui Dani Oțil. Cei doi dau semne că ar exista probleme în paradis având în vedere că au stat mai mult timp separat și nu împreună.

Dani Oțil a stat mai mult, cu asistenta de la Neatza, chiar dacă în jurul lui se aflau mai mulți amici. Compania Ramonei Olaru i-a fost, clar, mai plăcută prezentatorului, deoarece Gabriela Prisăcariu a rămas cu fetele, deși cei doi erau în același club.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil își caută din nou bonă 

În urmă cu câteva zile, blondina a dat vestea pe contul ei personal de Instagram. Fără a da prea multe detalii de ce s-a întâmplat, ea le-a dezvăluit internauților că fosta femeie care avea grijă de fiul lor a plecat, iar acum este nevoie de altcineva.

„Trebuie să scriem o carte despre bone. Știu, mai există.(…) Da, ne căutăm bonă, iar”a spus Gabriela Prisăcariu pe InstaStory.

La scurt timp, în stilul său caracteristic, Dani Oțil a făcut puțin haz de necaz pe seama situației în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

„Nu știu, nu știu ce se întâmplă. Nu am fost părăsit de atâtea femeie, cât am fost acum de bone niciodată în viața mea. Din contră, schimbam iala la ușă să nu mă mai caute și acum… Uite și tu ce situație”, a declarat Dani Oțil în cadrul emisiunii de matinal pe care o prezintă.
Adauga un comentariu