Actualitate

AUR îl propune pe „antrenorul de genii“ Florian Colceag la Ministerul Educației

Publicat: 09 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
AUR îl propune pe antrenorul de genii Florian Colceag la Ministerul Educației
Profesorul Florin Colceag

AUR îl propune pe „antrenorul de genii“ Florian Colceag pentru postul de Ministru al Educației. Anunțul a fost făcut de copreședintele partidului, George Simion.

Florin Colceag, „antrenorul de genii” după cum mai este cunoscut, este profesor de matematică şi doctor în economie.

Florin Colceag: „În pandemie, copilul a ajuns să îl învețe pe profesor“

Potrivit „antrenorului de genii”, în această pandemie se schimbă paradigma în educație, copilul ajungând să îl învețe pe profesor, iar în acest fel se va schimba și modul de abordare a problemelor. Colceag îndeamnă profesorii să aibă contacte cu elevii ca de la om la om, și să nu facă uz de pedepse, note și teme nenumărate.

„Acum avem de a face cu copii care sunt stresați, dacă sunt ținuți în casă în loc să poată să acționeze. Ei vor avea riscuri foarte mari de cum vor putea merge în continuare. Profesorii să nu uite că sunt oameni și că un copil trebuie învățat în primul rând să fie om, să fie patriot, să-și iubească țara, să înțeleagă nevoile, să participe la rezolvare, astea sunt lucruri pe care orice profesor cu suflet le poate face. Materia se uită în procent foarte mare, dar să înveți să fii om adevărat, să-ți ajuți colegii și oamenii de lângă tine, asta este un lucru pe care școala ar trebui să-l facă”, a declarat Florin Colceag.

AUR vrea suspendarea lui Klaus Iohannis

George Simion, liderul AUR a declarat că va iniţia suspendarea lui Klaus Iohannis. Întrebat de ce doreşte să facă acest lucru, Simion a explicat faptul că președintele și-a depășit atribuţiile constituţionale iar acest lucru este de neacceptat.

George Simion dă un exemplu în acest sens. Acesta spune că și OSCE a declarat faptul că a remarcat demarajele făcute de președinte în campania electorală.

George Simion dorește suspendarea președintelui Klaus Iohannis

Liderul AUR, George Simion consideră că președintele Klaus Iohannis trebuie suspendat din simplul motiv că și-ar fi încălcat atribuţiile impuse de Constituţia României. În declaraţia făcuta de liderul AUR se explică şi faptul că partidul pe care îl conduce nu este un partid anti-european sau un partid anti-american.

”Noi nu suntem anti-europeni și nici anti-americani. Noi avem o viziune proprie, o viziune a Europei națiunilor. Am luat un scor atât de mare pentru că toate aceste partide stau drepți în fața lui Klaus Iohannis. Ei așa cred că e un stat de drept. Poate avea dreptate Liviu Dragnea când spune că serviciile și-au trimis oameni în toate partide. Într-o săptămână vom afla. Iohannis numește, din nou, guvernul lui, după ce a pierdut alegerile, a mințit că avem vaccinul, că vin miliardele de euro? Ne-au acuzat că suntem populiști, dar Iohannis nu e populist?”, a spus George Simion.

În continuarea textului, Simion arată faptul că partidul pe care îl conduce a căpătat pe nedrept sintagma de anti-maghiari. Acesta a afirmat faptul că pe listele partidului au intrat în Parlament și parlamentari de etnie maghiară. În încheiere, George Simion consideră că suspendarea președintelui trebuie iniţiată și că aşteaptă din partea PSD o mișcare.

Adauga un comentariu