Cancan ultimă oră

Aurel Pădureanu nu mai poate să suporte durerea. Soțul regretatei Cornelia Catanga părăsește România

Publicat: 24 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Aurel Pădureanu nu mai poate să suporte durerea. Soțul regretatei Cornelia Catanga părăsește România
Cornelia Catanga s-a stins din viață pe 26 martie, 2021, la vârsta de 63 de ani, la Spitalul Universitar din Capitală

Aurel Pădureanu nu poate să treacă peste durerea pierderii soției sale mult iubite. Au trecut șapte luni de când maestrul a pierdut-o pe Cornelia Catanga, și nici el, nici fiul lui nu poate să accepte că ce care a ținut unită familia pur și simplu nu mai este. Aurel Pădureanu vrea să plece din România, cel puțin pentru o perioadă de câteva lui, și astfel îl va urma pe fiul său.

Aurel Pădureanu vrea să plece din România

Într-un interviu, Aurel Pădureanu a spus că își dorește să plece în America, împreună cu fiul său, Alexandru. Maestrul vrea să facă o schimbare în viața lui, dar încă nu știe dacă va reuși, pentru că totul depinde de starea lui de sănătate, dacă îi va permite sau nu să plece.

Alexandru va pleca în Statele Unite în primăvara anului viitor pentru aproape jumătate de an. Aurel Pădureanu spune că vrea și el să plece, să se convingă că este totul bine pentru fiul său.

Alexandru o să plece în luna februarie sau martie în America și s-ar putea să plec și eu cu el. Totul depinde de starea de sănătate! Dacă sunt sănătos, o să merg și eu în America pentru cinci, șase luni. Mi-aș dori ca o perioadă să merg acolo și să mă conving că e bine acolo, a declarat Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu pregătește o melodie în memoria Corneliei Catanga

Soțul regretatei artiste lucrează la o melodie specială care îi plăcea ei foarte mult. Aurel Pădureanu își dorește să-i facă o orchestrație frumoasă și să o prezinte publicului, în memoria celei care i-a fost soție și parteneră de scenă.

Cornelia Catanga s-a stins din viață pe 26 martie, 2021, la vârsta de 63 de ani, la Spitalul Universitar din Capitală. A fost una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică lăutărească din România. Și-a dedicat viața scenei și actului artistic și a încântat pe toată lumea cu vocea ei inconfundabilă.

De atunci, fiul ei Alexandru, și soțul ei Aurel Pădureanu merg în fiecare zi la mormântul ei, unde plâng și o roagă să-i protejeze, de acolo de unde este. Despărțirea dintre Cornelia Catanga și familia ei a fost total neașteptată și a lăsat în urmă foarte multă durere.

Adauga un comentariu