Sport

Avancronica Champions League si cote de top la Mozzart Bet

Publicat: 17 mart. 2021

Iți place să pariezi pe Liga Campionilor? Trebuie să știi că pe www.mozzartbet.ro ai cea mai mare cotă garantată pentru victoria lui Chelsea astăzi. Dacă te-ai decis să iți faci biletul câștigător și crezi că se va impune Chelsea, atunci profită de cea mai buna cotă.

Chelsea Londra -Atletico Madrid

Chelsea a câștigat partida de la București cu 1:0 și așteaptă returul cu Atletico fără Abraham, Jorginho, Mount și Silva. Având în vedere că se joacă la Londra și rezultatul din primul meci, englezii sunt considerați favoriți, dar tenacitatea lui Simeone nu poate fi neglijată niciodată. Cel mai echilibrat meci de Liga Campionilor din această săptămână.

Dacă în tur meciul s-a disputat pe Stadionul Național din București, de această dată gazdele îi primesc pe spanioli pe Stamford Bridge.

Bayern Munchen – Lazio Roma

În cazul acestui meci lucrurile sunt cât se poate de clare. Lazio nu are ”față”, cum se spune în jargonul fotbalistic, de această fază a Ligii Campionilor, lucru care s-a și văzut cât se poate de clar în meciul tur, adjudecat de oaspeți cu scorul de 4:1. E aproape sigur că lucrurile vor decurge întocmai și în seara de miercuri.

Meciul se joacă pe Allianz Arena, acolo unde Bayern nu a pierdut nici un meci anul acesta și unde a marcat de 12 ori in ultimele 3 partide disputate în Bundesliga.

Dacă aveți un cont pe mozzartbet.com, verificați-l în fiecare luni, pentru că poate vă așteaptă o mare surpriză bonus! Nu uitați, luni devine ziua voastră fericită cu Bonusul Happy Monday.

Adauga un comentariu