Local

Avem imaginile VIDEO! Iată momentul în care un tânăr a fost izbit pe trecerea de pietoni din comuna Lețcani – EXCLUSIV

Publicat: 06 aug. 2023
_____ Vizualizări 43 Comentarii
Avem imaginile VIDEO Iată momentul în care un tânăr a fost izbit pe trecerea de pietoni din comuna Lețcani - EXCLUSIV
Iată momentul în care un tânăr a fost izbit pe trecerea de pietoni din comuna Lețcani

Ieri, 05.08.2023, a avut loc un accident rutier în Lețcani, unde un autoturism a acroșat un pieton. Victima, un tănăr, se deplasa regulamentar pe trecerea de pietoni, moment în care a fost izbit de un autoturism.

Un medic aflat în trecere a oprit și a acordat primul ajutor.

„Accident la Letcani un medic specialist al nostru aflat în trecere și a intervenit. Pacientul era scor de comă 4pct, otoragie masivă bilaterală,tcc sever, epistaxis bilateral, fractură de bazin, aruncat peste scoarul de la trecerea de pietoni, a venit un SAJ B care era în trecere până a venit SAJ C2 , l-a intubat în SAJ C2, plecase stabil caătre UPU TA 130/80 , Sao2 98%…. FC 140 ritm sinusal, pe aceeasi trecere de pietoni din Lețcani unde a murit copilul Luca acum cateva luni”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU SMURD Iași.

Iată momentul în care un tânăr a fost izbit pe trecerea de pietoni din comuna Lețcani:
Comentarii
  • nea primaru citi oameni trebuie sa mai fie raniti sau omorati ca tu sa deblochezi niste fonduri sa construiesti un pasaj sub-supra teran, ca de furaciuni esti campion.nea primaru ce avere aveai acum 10 ani si ce avere reala ai acum ?sau poate te vor lua oameni cu batele la fugarit prin sat sa te lecuiesti, oricum esti pe lista la DNA iti vine randul curind !

  • Boul s-a aruncat în fata mașinii!Târtan obosit!Culpa comuna chiar dacă sinucigașilor se afla pe trecerea de pietoni…

  • Legea spune clar în zona de pietoni se adaptează viteza pt a evita orice pericol. Ce legatura are ca vorbea pietonul la tel. Voi vedeți cu ce viteza circula acest individ în localitate si zona semnalizat pt pitoni.Ce tot bateți câmpii .Politia este invizibila la noi ziua și noaptea .În rond Pacurari niște demenți în fiecare noapte fac raliu vezi pe cineva sa ia masuri.In iasi sunt sute de polițiști nu știm cu ce se ocupa nu sunt pe străzi cum ar fi normal

  • Alexe erai la grătar, te-a durut undeva că nu sunt amenajate corespunzător trecerile de pietoni. Votați PNL că vă mor copiii pe treceri.

  • Ce lume proasta si fara educatie! Fix ca la țară!!! Soferul circula cu aceeasi viteza precum ceilalti doi din fata lui. Inteleg ca e trecere de pietoni pusa fix pe o sosea unde se circula cu viteza!!! Trotuarul este al pietonului. Șoseaua este pt masini!!! Cand vrei sa treci șoseaua, fie si pe trecere de pietoni, TE ASIGURI!!! DITAI OMUL A TRECUT CA UN CRETIN!!! SI BOUL SI VACA SE UITA STANGA DREAPTA! Acum, Dumnezeu cu mila. Dreptate are pietonul pt ca era pe trecere. Nimic de zis. Doar ca va acea dreptate din scaunul cu rotile! E bine sa ai dreptate din scaunul cu rotile? Asta in speranta ca nu moare….la ce au spus doctorii ca are la prima vedere….Bravo boss! Ai dreptate pietonule!!! Vorba „mori cu dreptatea in mana” e 100% valabila in acest context!!!

  • @klaus, mosule, habar n-ai ce vorbesti. asta e, trebe sa fac scoala cu tine. unu – drumu’ ala nu-i in curtea primariei, ca sa aiba dreptu’ sa faca ceva la el. prin lege, drumurile europene sunt administrate de c.n.a.i.r. doi – pasajele nu se fac oricum, mai pui asa, mai strambi asa, si gata. sunt norme obligatorii care trebe respectate. si una din norme e distanta fata de axu’ drumului, scari de acces, etc. iar in podu, cand e loc pe dreapta, nu e pe stanga, si invers. trei – banii pentru pasaj pot veni numa’ de la cnair (drdp). daca primaru’ baga un leu in pasaj, pai il salta curtea de conturi. n-are dreptu’ sa investeasca in ceva care nu-i a primariei. patru – vrei pasaj? atunci mergi cu jalba in protap la drdp. cinci – vrei la primarie? atunci invata legile.

  • Pietonu ca pietonul dar pareu ca țiganul nu a luat carnetul de conducere pe bune după un examen riguros ca la carte ? Nu a schițat nici un gest din codul rutier la trecerea de pietoni ! La fel și ceilalți din fața lui !

  • Soferul nu a avut nici cea mai mica intentie de a frana, sau de a evita coliziunea. A mers drept inainte, cu aceasi viteza, desi a vazut pietonul. Daca se uita la drum, n-avea cum sa nu-l vada.

  • mai cat de idiot poti fi? kamikaze?? deunazi la luat pe unul trenul la fel…alta cauta pokemuni prin bucegi si-a cazut in hau….te bati cu rusii si tu joci counter strke..! pam-pam…si te mai miri ca mori.

  • Vina este in totalitate a soferului.
    Pietonul a stationat pe podet cateva secunde, cu ochii in directia de unde veneau masinile. A lasat sa treaca doua masini si abia apoi s-a angajat in trecere, mizand pe faptul ca al treilea sofer ii va acorda prioritate, conform legii.
    Intentia pietonului de a traversa era clara. Era perfect vizibil. Mai mult, in momentul cand s-a angajat pe trecere, intre pieton si soferul care l-a accidentat nu era niciun obstacol.
    La 50 km/h, cat este limita in localitati, distanta de franare este de 27 m. Daca soferul ar fi franat, poate ca ar fi acrosat pietonul, dar cu o viteza sub 10 km/h. Dar soferul nu a franat si nici nu a facut o manevra de evitare.

  • Astia care zice ti culpa comuna sau ca e vina pietonului , sa le dau la mamele voastre mui* numai in suflet , omul s a si asigurat dar taranul idiot nu a schitat nici un gest cum ca l ar fi vazut sau ca ar fi vazut trecerea . Dar astia sunteti baaahh ,tarani prosti , manelisti , needucati , asta e ROMANIA !!!

  • Tiganul analfabet, ca a aluat permisu cum l-a luat si masina fara frane si creca si fara asigurare, dar si pietonul …. s-au gasit amandoi, sa ne fereasca Dumnezeu de asa pietoni si soferi…

  • Daca soferii ar conduce la trecerea de pietoni cu aceeasi grija cu care intra intr-o intersectie nesemaforizata, multe accidente ar fi evitate. Majoritatea o si fac. Dar unii, cum este si cel din imagine, merg pe forta – cel mai slab sa se fereasca. In intersectie intri cu grija pentru ca poti fi facut zob de un camion, dar pietonul nu te poate rani.

  • Pasagerii din masina implicata in accident nu puteau sa sune la 112 mai repede ? Bine ca isi pun mana in cap si alearga ca prostii. Ce vina are pietonul ? Soferul este un mare bou

  • Am trecut și eu de câteva ori prin Letcani chiar după marele accident care a avut loc și mă uitam la trecerea de pietoni cum treceau mașini ( in special tiruri ) care nici macar nu încetineau la trecere. Oare când vom învăța să fim oameni ?

  • 1. Viteză în localitate trebuie respectată din respect pentru localnici, ai timp să -i vezi și să -i eviți.
    2. La apropierea de trecere n-ai cum să mai stai cu piciorul pe accelerație decât dacă ești criminal
    3. Pietonii care nu vor să obțină pensie de handicap trebuie să se asigure. E plin de imbecili, inclusiv pe trotuar.

  • Art. 72 alin. (3) al OUG 195/2002 precizează că „traversarea drumului public de către pietoni se face […] numai după ce s-au asigurat că o pot face fără pericol pentru ei şi pentru ceilalţi participanţi la trafic”. Asa ca NU MAI BATETI CAMPII!

  • @Roman, minti prin omisiune. Si o faci in mod constient. Fragmentul citat de tine se refera la traversarea prin loc neamenajat / nesemnalizat.
    Pentru traversarea prin loc amenajat si marcat (cazul de fata) alineatul (2) spune ca :
    Pietonii au prioritate de trecere faţă de conducătorii de vehicule numai atunci când sunt angajaţi în traversarea drumurilor publice prin locuri special amenajate, marcate şi semnalizate corespunzător, ori la culoarea verde a semaforului destinat pietonilor.

  • @RDX Vad ca tineti neaparat sa dovediti ca procentul de analfabetism functional e in crestere in randurile poporului roman! „Omisiunea” invocata total idiot era pentru rezumare si scoaterea in evidenta a esentei spetei respective! Textul COMPLET al art. 72 alin (3) este „„traversarea drumului public de către pietoni se face [perpendicular pe axa acestuia, numai prin locurile special amenajate şi semnalizate corespunzător, iar în lipsa acestora, în localităţi, pe la colţul străzii,] numai după ce s-au asigurat că o pot face fără pericol pentru ei şi pentru ceilalţi participanţi la trafic”! Acu’ e clar cat de… pe langa subiect sunteti?! Incercati si nu mai aberati in public!!!

  • Ciomârtani prooști, giugiumeți fără creier! Frustrat care mergea cu viteză, dar și fără pic de atenție! Se cunosc după gesturi. Ălălalt, alt ciomartan și ăla! Chiar treci asa ca idiootu?! Nu te asiguri un pic???

  • @Roman esti prea prost , mai bine facea ma ta o felatie . 1 trebuia sa acorde prioritate , 2 trebuia sa aiba maxim 30 km/h ca era in localitate . Nici nu mai conteaza restul , dar e amuzant cum ai stat tu si ai vazut video-ul si ai ajuns la concluzia ca e vina pietonului. Mai uita te la 2-3 video-uri cu las fierbinti si vezi acolo ce zice mai bine decat sa ti dai cu parerea pe net !

  • Pentru idiotul de la ora 6:23 -> 1. N-am contestat prioritatea! 2. N-am sustinut viteza! 3. Doar am citat un text de lege! 4. Nu mi-am dat cu parerea! 5. Toate astea conteaza! 5. Ceea nu conteaza e faptul cum se amuza idiotii care habar n-au cui se adreseaza si cat de multa scoala are respectivul in comparatie cu bietul idiot, cum se amuza cretinii care nu pricep ceea ce reusesc, cu chiu cu vai, sa citeasca si n-au alt argument in elucubratiile proprii decat cuvinte mitocanesti prin care dovedesc lipsa totala de educatie si de intelegere a unui text de lege si aplicarea, eventual respectarea, doar a ceea ce li se pare, vag, ca au priceput! Regret ca trebuie s-o spun, dar esti cretin! A!… Si idiot, desigur!

  • Din pacate se pare ca inca avem 0lig0freni printre noi care acuza pietonul ca n-a asteptat sa se faca miezul noptii pentru a traversa. Sper sa va ia un TIR inainte, cazangii b0rati.

  • Omul daca a pus piciorul pe zebra datoria soferului e sa incetineasca ( asta nu se vede ca a facut-o), din contra pare ca a accelerat sa depaseasca inaintea lui. Pt ce sunt semnele de circulatie puse inaintea zebrelor???? Sa anunte viitoarea trecere de pietoni. Cati dintre soferi incetinesc la vederea acestui semn??? De oprit, multi te ocolesc pe zebra… Daca mergi cu 50 in localitate , esti clacsonat si ….etc. Politia trebuie sa ia masuri. De tiruri nu mai zic, multi dintre ei sunt niste …. Pentru multi care au masini, semnele de circulatie nu mai exista……….

  • Pietonul e VINOVAT.
    La trecere, ai doar un singur drept: drept inainte! Nu te uiti in stanga/dreapta, e obligatia soferilor sa se asigure pentru tine. Soferii tre’ sa ghiceasca ce gânduri ai tu ca pieton.
    Pe trecere poți sa stai, e dreptul tău; legea specifica acest aspect. Mai mult, poti merge ca melcul iar șoferii tre’ să astepte dupa tine. Asta e legea, nu avem ce face.

  • Șoferul n-are nicio dilemă, pieton + trecere înseamnă oprire sau dosar penal, procese despăgubiri, oameni pe conștiință, atâta cât e.

  • Simtiti din comentarii cum se apără rromii,”bravo lor” era mai delicat dacă era ”d-al nostru” ! Se observă fără dubii cum pietonul se asigură ,dar nu pune în ecuatie inconstieenta MILITIEI EXAMINATOARE ce dă carnet si ANALFABETUL fără respect uman al CORUPĂTORULUI de MILITIENI,DOCTORI,PSIHOLOGI ,ce pun APT pt INAPTI PSIHIC!

Adauga un comentariu