Titlurile zilei

Avem mărturia! Părinții studentului suspectat de dublul asasinat din Moara de Vânt: „Sami este nevinovat! Justiția va face dreptate!” GALERIE FOTO (Exclusiv)

Publicat: 07 apr. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Avem mărturia Părinții studentului suspectat de dublul asasinat din Moara de Vânt Sami este nevinovat Justiția va face dreptate GALERIE FOTO Exclusiv
Părinții studentului canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi consideră că tânărul nu putea comite cele două crime din Moara de Vânt

Părinții studentului suspectat de dublul asasinat din Moara de Vânt susțin nevinovăția lui Ahmed Sami El Bourkadi. Aceștia au relatat, în exclusivitate pentru reporterii cotidianului BZI, că băiatul lor nu ar fi putut săvârși cele două crime. Soții Sakina El Moussaoui, farmacistă, și Mustafa El Bourkadi, cardiolog, au fost audiați ieri de oamenii legii din Iași, ei venind din Maroc, tocmai, pentru acest lucru

Părinții studentului suspectat de dublul asasinat din Moara de Vânt susțin nevinovăția lui Ahmed Sami El Bourkadi. Aceștia au relatat ieri, în exclusivitate pentru reporterii cotidianului BZI, că fiul lor nu ar fi putut comite cele două crime.

Soții Sakina El Moussaoui, farmacistă, și Mustafa El Bourkadi, cardiolog, au fost audiați ieri de oamenii legii din Iași. Părinții studentului Ahmed Sami El Bourkadi, reprezentat de avocata Raluca Andrei, au venit zilele trecute tocmai din Maroc pentru a-și susține fiul. Cei doi mai au doi fii, unul dintre ei fiind stomatolog de meserie, iar celălalt, liceean.

Părinții studentului bănuit de dublul asasinat spun că este nevinovat

Astfel, ieri după-amiază, părinții studentului suspectat de dublul asasinat din Moara de Vânt au fost de acord să discute cu reporterii cotidianului BZI despre situația în care se află fiul lor.

”Am discutat cu Sami și ne-a spus că este nevinovat, nu a avut nimic de-a face cu situația aceasta. Inițial, noi am aflat despre situație de pe Internet. Vreau să subliniez faptul că Sami nu ne-a creat niciodată necazuri, probleme. El s-a născut în Canada, a studiat acolo, nu a făcut probleme nici la școală, nici acasă, în familie”, a declarat medicul cardiolog Mustafa El Bourkadi.

La rândul ei, mama lui Sami spune că fiul ei este cuminte și nu e o persoană care să aibă profilul unui criminal.

”Sami e un băiat responsabil și nu a fost niciodată foarte pretențios. Întotdeauna a fost interesat de studiile sale, ne-a spus că era mulțumit de școala de aici, din Iași, de colegi. Nu este genul de persoană căreia să-i fi păsat de haine de firmă sau chestii de acest gen. Până la această situație, a avut o viață normală și fericită. De asemenea, el a avut întotdeauna note bune la școală. A vrut mereu să fie doctor”, a subliniat Sakina El Moussaoui, cea care și-a păstrat numele de fată, deși este căsătorită.

Mustafa El Bourkadi: ”Nu a avut probleme cu nimeni. A fost un șoc pentru noi!”

Cardiologul canadian de origine marocană, Mustafa El Bourkadi, a mai relatat că fiul său nu le-a spus vreodată că ar fi avut o problemă sau să se fi certat cu vreun coleg ori cu vreun prieten.

”Sami nu ne-a spus să fi avut vreodată probleme aici, în România. A fost mereu într-o stare de spirit bună. A fost un șoc pentru noi când am aflat despre această situație! Din punctul meu de vedere, el nu are profilul cuiva care ar face așa ceva. Noi spunem că provine dintr-o familie normală, are o educație bună, nu credem că a făcut ceea ce se spune”, a adăugat ieri tatăl lui Ahmed Sami El Bourkadi.

La rândul ei, mama lui Sami spune că tânărul are doi frați, unul fiind medic stomatolog. De asemenea, femeia a susținut cu lacrimi în ochi că nu crede că fiul ei ar fi putut comite două crime.

”Sami este nevinovat, nu a comis acele crime. Avem încredere în Justiție și în anchetatori. Până la urmă, adevărul va ieși la iveală odată cu desfășurarea cercetărilor!”, a încheiat femeia.

De remarcat este faptul că părinții studentului Ahmed Sami El Bourkadi nu au fost de acord să le fie publicate pozele în ziar, iar reporterii cotidianului BZI au respectat această dorință a celor doi soți.

Un dublu asasinat cu multe semne de întrebare

La mijlocul lunii decembrie 2021, oamenii legii din Iași au fost anunțați de rude ale tânărului student marocan Youssef Jniyah că acesta din urmă nu a revenit la Bruxelles. Polițiștii au făcut verificări și au ajuns la vila închiriată de studentul de la UMF Iași în zona Moara de Vânt. Acolo, anchetatorii au dat peste un tablou de groază: Youssef Jniyah şi iubita lui, Ioana Vanesa Burlacu, erau morți în același pat.

Mai apoi, oamenii legii au ajuns la Ahmed Sami El Bourkadi, studentul bănuit de comiterea dublei crime. El a fost prins în Roma (Italia) și a fost readus în Iași. Acesta a fost arestat preventiv și, de atunci, se află după gratii. Totuși, acum, părinții studentului suspectat de dublul asasinat susțin nevinovăția acestuia.

Comentarii
  • Ajunge cat a fost ,, cobai,, domnilor anchetatori gasiti asasinii, este greu ca ati mers ca melcul,,, langa ,,pe o singura pista si s-au distrus probele , acum mergeti pe maidane si adunati …deseuri!

    Imposibil sa fie acest tanar asasinul, chiar daca a tras din narghilea si oricine ar dori sa aiba o arma de foc, unde traim , avem siguranta , nu cred.

Adauga un comentariu