Actualitate

Avertismentul lui Cătălin Bordea, vindecat de COVID-19: „Nu e de joacă! Ce e așa greu să porți mască, parcă-ți pune rahat în ea!”

Publicat: 27 oct. 2020
Comediantul Cătălin Bordea
Comediantul Cătălin Bordea

Cătălin Bordea, care s-a vindecat de COVID-19 lansează un avertisment dur pentru toți care nu cred în existența coronavirusului și care nu vor să poarte mască de protecție.

Cătălin Bordea a vorbit despre experiența sa cu COVID-19, după ce s-a vindecat, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

„Am luat COVID și-am împărțit cu nevasta-mea, exact ca tortul de nuntă. Eu sunt bine cam de vreo săptămână. Am avut o săptămână cu simptome nasoale, nasoale adică o sfârșeală incredibilă. Trei patru zile de sfârșeală incredibilă! N-am mai trăit niciodată în viața mea așa ceva. M-am gândit la bunicu. COVID-ul îți dă ocazia să experimentezi bătrânețea în avans“, povestește Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea, vindecat de COVID-19:

Comediantul susține că a avut noroc să aibă o formă mai ușoară, dar chiar și așa s-a simțit rău câteva zile.

„Eu am avut formă ușoară și asta ar fi bine să se explice cumva, că nici forma ușoară nu e… ușoară. Eu am avut forma ușoară simptomatică. E nasol și psihic, pentru că e ca o ruletă. Tu nu știi cu ce simptome te trezești a doua zi dimineața. Livia (n.r. soția lui) a rămas fără gust și fără miros  2- 3 zile, dar eu nu am avut asta. Eu după 7 zile am început să-mi revin”, a spus Cătălin Bordea.

„Nu e de joacă! Ce e așa greu să porți mască, parcă-ți pune rahat în ea!”

Comediantul susține că a luat COVID-19 de la niște prieteni, după ce s-a întâlnit cu ei să filmeze timp de o oră, fără ca ei să știe că sunt infectați. Tocmai de aceea, Cătălin Bordea le-a transmis un mesaj, în specia, tinerilor.

„Vreau să transmit un mesaj mai ales pentru tineri. Bă, nu e de joacă! Nu forțați petrecerile astea aiurea. O să vină o vreme și pentru petreceri! Eu am fost omul care s-a ferit de chestia asta (n.r. de COVID-19), nu ieșeam din casă, mergeam la sală cu mască… Nu e mare lucru, dă-o dracu de mască. Că zici că-i cel mai mare dușman al societății. Parcă-ți pune rahat în ea. Ce e așa greu?”.

Dan Teodorescu, poezie pentru românii care nu poartă mască

Dan Teodorescu, solistul trupei TAXI, a publicat, într-o postare pe Facebook, o poezie dedicată românilor care nu poartă mască pe care i-a încurajat să respecte această regulă „mai ales că nu e mult până la Crăciun”.

În aproximativ 24 de ore de la publicare, poezia a devenit virală pe rețeaua de socializare, fiind distribuită de peste 4.000 de persoane.

Dan Teodorescu a venit cu o explicație, după ce poezia sa a fost publicată pe site-urile unor publicații din România ca fiind un atac la adresa lui Dan Bittman, după ce solistul trupei Holograf a declarat la Antena 3 că este împotriva măsurilor impuse de autorități.

Într-o intervenție la un post de televiziune, Dan Bittman a cerut demisia Guvernului și a făcut o afirmație-șoc, spunând că prefera să moara de COVID decât să trăiască în actualele condiții.

„E ca la alba neagra. Dar nu am încercat lockdown-ul? Și ăsta e lockdown. E o tâmpenie. (…) Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult”, a declarat Dan Bittman.

Comentarii
Adauga un comentariu