Actualitate

Avocata din Iași care a murit, după ce a căzut de la etajul 6, s-ar fi certat crunt cu iubitul! Bărbatul a fost dus la IML pentru recoltare de probe

Publicat: 19 iun. 2021
Iubitul Monicăi Cioată a fost dus la IML pentru recoltarea probelor biologice

Noi detalii apar în legătură cu moartea suspectă a avocatei Monica Cioată. Vecinii spun că, sâmbătă, 19.06.2021, în jurul orei 4.00, înainte de tragedie, femeia se afla în apartamentul presupusului iubit din blocul de lângă Curtea de Apel Iaşi. Aceştia au auzit că ce doi se certau. La un moment dat, s-ar fi spart şi un geam.

„S-au auzit ţipete, un geam spart. Am crezut că s-a spart o sticlă ceva, o bufnitură. La 5 am plecat la serviciu, era SMURD şi îi făcea resuscitare. În strada m-am întâlnit cu un domn de la poliţie. La 6.30 a plecat SMURD-ul de aici. Pe la 6.40 au venit ăştia de la IML (Institutul de Medicină Legală – n.r.)”, a spus pentru BZI, o vecină din blocul unde s-a petrecut tragedia.

În aceste momente, iubitul avocatei a fost condus de poliţişti la IML pentru recoltarea de probe. Asta pentru a se stabili dacă în dimineaţa tragediei s-a consumat alcool sau droguri. Apartamentul bărbatului a fost sigiliat de organale de control.

Comentarii
 • Anomim, ești un dobitoc și un analfabet, nu ești nici măcar negrul de sub unghii a acestei talente avocate, de fericită memorie, handicapatule

 • Nu stiu cum se face ca de fiecare data cand are loc un astfel de caz se trezeste cate un semianalfabet sa comenteze. Cat de imbecil sa fii sa te legi de numele unei persoane si sa mai faci si o asociere cu prostitutia odata cu asta.
  Acest domn anonim ar trebui sa isi schimbe grupul de prieteni daca pe acolo isi fac veacul doar prostituatele. Nu mai face asocieri intre apropiatii tai si persoanele pe care nu le cunosti. Sa te bazezi pe anonimatul unei pagini de internet cu scopul de a scuipa cuvinte fara rost, ei bine, asta spune multe despre un asemenea om. Invata sa fii un pic mai cizelat si dupa acceseaza internetul ca lumea e satula de oameni de doua parale ca tine.

 • Daniel, Porosnicu e curva penală a Iasului. Arsa de polițiști de la sectiile rurale din tot județul Iași in schimbul unor dosare

 • Nu e primul caz de genul
  Vad in ultimii ani la stiri cam multe avocate/judecatoare/etc care s-au fost sinucise (intelegeti voi),
  riscul meseriei. Te impotrivesti regimului (interlop), pac! te rezolvam.
  Daca s-ar face un studiu de caz pe toate aceste cazuri eu cred ca s-ar ajunge usor la concluzia simpla: „si-au facut-o cu mana lor”.
  Banul corupe, un p*nis mare la fel, astfel ajung sa se complaca in situatia in care au ajuns. Doar ca la prima miscare gresita,…

 • Politistii nu ar trebui sa ia de bune tot ce explica singurul martor ! si in rusia mai ”sar ”unii care derahjeaza pe geam ori le sta inima de la un ceai mai ”tare”, de unde stim ca nu a ”ajutato” pretenasul beat si plin de sentimente macho men mai ales daca are ”spate” ?

 • Are dreptate Anonim. Va simțiți cu musca in kur. astia de prin VS, Bt, NT. Va ka.kati pe voi zdrentelor, stati la voi la tara la kuru vaci si va ka.kati in fundul curți.

 • Nu va mai umflati in pene ca sunteti din Iasi ca tot un judet de provincie este…ca si VS,BT,SV,NT,BC . Sunteti mult in urma altor capitale de regiune…ex Cluj….CT….TM.
  Iasi nu e capitala tarii !

 • Ia uite ce era sa fie.. Iasul curului, ca numai asta vezi. Videochaturi la tot pasul. Dar da, aveți dreptate, cine vine sa și facă o cariera cu capul acolo, moare. (De foame, de invidia altora) Pentru ca asta e nivelul la care s a ajuns. Trist. Dumnezeu sa o ierte

Adauga un comentariu