National

Avocata familiei Melencu despre declarații lui Gheorghe Dincă: „Sunt fabulații. Familia lui Dincă, protejată de procurori“

Publicat: 10 dec. 2019

Noi mărturii teribile făcute de Gheorghe Dincă în fața procurorilor au apărut astăzi. El susține că Luiza l-a lovit pe complicele lui, Fane Risipițeanu, în ”casa ororilor”. Mai mult, Dincă i-ar fi dat bani acestuia pentru a nu divulga nimic. Astfel că în momentul în care Risipițeanu s-ar fi apropiat de Luiza, aceasta ar fi început să-l ia la bătaie.

Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu susține că nu știa de această nouă declarație a lui Dincă, iar cele spuse ar fi doar niște fabulații.

”Nu am știut de această declarație. Nu ni s-a arătat niciodată. Nu a fost chemat niciunul dintre colegii noștri pentru a participa la audierea lui Risipițeanu și din câte știu eu, Dincă, printr-un ofițer, are o corespondență cu procuorii. Nu declară nimic în fața lor ci scrie pe o hârtie ceva și acel ofițer îi transcrie.
Dacă vă uitați pe ambele declarații, cea publicată ieri și cea de astăzi, apar niște detalii pe care Dincă nu avea cum să le știe după atâta timp. Dacă ar fi fost prezent unul dintre avocații familiei Melencu sau Măceșanu sigur s-ar fi dovedit faptul că sunt o serie întreagă de fabulații, poate chiar fabulații psihotice ale ofițerului sau ale persoanei care i-au luat declarațiile lui Dincă.
Convingerea mea fermă este că se încearcă apărarea unei persoane publice cu o mare autoritate și se lasă toată răspunderea pe seama acestui individ certat cu legea. Gândiți-vă ce a făcut ultima oară procurorul șef DIICOT după ce i s-a cerut să își dea demisia.
Care este legătura între acea persoană vizată de către domnul Bănilă și un înalt politician. În momentul în care va fi nevoie, o să spun numele și acea persoană va avea de suferit pentru că nu văd cum ar putea familia lui Dincă să fie protejată de patru procurori”, a susținut avocata Carmen Obârșanu.loading...

Adauga un comentariu