Local

Avocatul Mihail Vlasov, internat cu COVID-19 la câteva zile după ce soția lui a murit din cauza acestei infecții

Publicat: 24 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Avocatul Mihail Vlasov internat cu COVID-19 la câteva zile după ce soția lui a murit din cauza acestei infecții
Avocatul Mihail Vlasov

Avocatul Mihail Vlasov a fost internat în spital cu COVID-19 la câteva zile după ce soția lui a murit din cauza acestei infecții.

Medicii spun că Mihail Vlasov nu este în stare gravă, dar că oricând pot apărea complicații. Cunoscutul avocat suferă de diabet și alte afecțiuni, motiv pentru care medicii îl țin sub atentă supraveghere medicală.

Avocatul Mihail Vlasov, internat cu COVID-19 la câteva zile după ce soția lui a murit din cauza acestei infecții

Statistica arată că mare parte dintre pacienții care au murit după ce au fost diagnosticați cu coronavirus sufereau de diabet.

Soţia avocatului Mihail Vlasov, în vârstă de 72 de ani, a murit din cauza COVID-19 în urmă cu câteva zile. Aceasta era internată la spitalul de Boli Infecţioase. Viviana Vlasov, medic de profesie a fost infectată cu COVID-19, iar în ciuda eforturilor medicilor aceasta nu a putut fi salvată.

Aflată la Terapie Intensivă, organismul Vivianei Vlasov nu a mai putut lupta cu virusul, sistemul cardio respirator și renal cedând, chiar dacă aceasta nu avea comorbidități care să îi afecteze starea de sănătate.

Surse sigure ale redactorilor Bună Ziua Iași susțin că toată familia Vlasov a fost infectată cu COVID-19, inclsuvi cele două fiice, Ingrid și Vanda Vlasov. Una dintre fiice este încă internată în spital și primește tratament specific infecției cu coronavirus, iar cealaltă a fost recent externată.

Se pare că toți cei patru membri ai familiei au fost venit de la București la Iași și au aflat că sunt infectați cu COVID-19.

Ce legături avea Emi Pian cu Mihail Vlasov

Emi Pian, un nume care a fost în ultima perioadă prezent peste tot. Despre Emi Pian, șeful clanului Duduianu din capitală, s-au spus multe. Cert este că interlopul care și-a găsit sfârșitul din mâna unui individ dintr-un clan rival era un personaj controversat în jurul căruia s-au țesut mai multe legende. Emi Pian era omul care dădea bani cu camătă, iar sumele nu erau deloc mici. Pentru asta a stat în spatele gratiilor, iar una dintre victimele sale a fost din Iași. Este vorba despre Mihail Vlasov, unul dintre cei mai controversați avocați din Iași și un împătimit al jocurilor de noroc

Emi Pian, cel care a fost până acum ceva timp șeful clanului Duduianu din Capitală, avea legătură cu un om de afaceri controversat din Iași. Șeful Duduienilor i-ar fi împrumutat bani cu camătă lui Mihail Vlasov, fostul președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României – CCIR. Mihail Vlasov este un împătimit al jocurilor de noroc și s-a spus de-a lungul timpului că a jucat sume uriașe. Nu de puține ori acesta ar fi ajuns să se împrumute după ce pierdea tot la cazino.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare pentru că dădea bani cu camătă. De asemenea, a fost anchetat pentru șantaj, căci la asta apela atunci când existau rău-platnici. De regulă, Emi Pian era „banca” jucătorilor de barbut și nu numai. În anul 2016, Mototolea a fost anchetat de procurori, la dosarul său fiind adunate mai multe probe din care reieșea că dă bani cu camătă. Emi Pian, așa cum era cunoscut interlopul, câștiga sume uriașe de bani din cămătărie.

Adauga un comentariu