International

Bacşiş generos primit de o chelneriţă, după ce a servit o femeie la barul deţinut de familia sa. Când a numărat banii nu i-a venit să creadă ochilor

Publicat: 08 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bacşiş generos primit de o chelneriţă după ce a servit o femeie la barul deţinut de familia sa. Când a numărat banii nu i-a venit să creadă ochilor
O chelneriţă din Miami, Florida, a avut parte de surpriza vieţii sale atunci când a încasat o notă de plată de la masa unei femei

O chelneriţă din Miami, Florida, a avut parte de surpriza vieţii sale atunci când a încasat o notă de plată de la masa unei femei. Mare i-a fost uimirea când a văzut ce bacşiş generos lăsase femeie misterioasă care servise câteva băuturi în valoare de 71,84 dolari. fericită la culme, tânăra ospătăriţă a împărtăşit povestea cu toată lumea.

Bacşiş generos primit de o chelneriţă

Cine lucrează ca barman ştie că bacşişul oferit de clienţi îi poate face ziua mai frumoasă! Cu toate acestea, o chelneriţă din Miami, Florida, a avut parte de surpriza vieţii sale, atunci când s-a dus să încaseze banii pe o notă.

Personalul de la un bar de sucuri şi smoothie-uri din Miami Beach, Florida, a rămas uimit atunci când un client amabil a lăsat un bacşiş uriaş pentru nota de plată pe care a avut-o pe ceea ce consumase, dar şi un mesaj drăguţ în care le-a urât tuturor un an nou fericit.

Kelly Amar era chelneriţa la unitatea deţinută de familia ei, atunci când a dat peste nota de plată a femeii darnice, ceea ce a determinat-o să împărtăşească povestea cu toată lumea, relatează The Daily Star.

Clienta cu pricină a plătit 71,84 dolari pentru băuturile pe care le comandase, apoi a lăsat un bacşiş de nici mai mult, nici mai puţin de 2.021 dolari (aproximativ 1.500 de lire sterline) pentru cei care au servit-o şi un mesaj în care îi spunea personalului „Un an Nou fericit”, dar şi faptul că adoră să vină la localul respectiv.

Şocată, chelneriţa s-a întors la femeie pentru a verifica dacă a vrut să plătească atât de mult, crezând că intenţionase să scrie 20,21 dolari, în loc de suma uriaşă pe care o oferise.

Vorbind cu publicaţia 7News, chelneriţa Kelly a spus: „A fost o clientă obişnuită care vine o dată sau de două ori pe săptămână şi nu ne aşteptam la nimic din partea ei. Când am primit prima încasare, am crezut că este vorba de 20,21 dolari…Ne-am întors la ea şi am întrebat-o dacă este sigură de ceea ce a plătit. A răspuns senin că da şi că ne urează tuturor un an nou fericit”.

Bacşiş consistent lăsat de un client într-un restaurant din SUA

De această dată bacşişul generos a fost lăsat către angajaţii unui restaurant din Ohio care au primit un cadou de Crăciun neaşteptat, după ce un client le-a lăsat tips suma de 5..600 de dolari!

Clientul a dorit să rămână anonim şi a luat masa la restaurantul Souk Mediterranean Kitchen din Toledo, în 12 decembrie, după care a lăsat bacşişul uriaş celor 28 de angajaţi – inclusiv celor care nu erau prezenţi la serviciu în acea zi. Fiecare angajat al localului s-a ales astfel cu suma de 200 de dolari, scrie CNN.

„Am plâns mult, plâng şi acum, în timp ce vorbim”, a declarat Moussa Salloukh, proprietarul şi bucătarul-şef al restaurantului. „Personalul restaurantului devine familia ta şi ne pasă unul de celălalt. Am stat departe de bucătărie, astfel încât angajaţii mei să facă ore suplimentare şi să se descurce financiar şi să pună cadouri sub brad copiilor lor, deci acest gest este minunat”.

Mai mulţi angajaţi, care nu şi-ar fi permis sub nicio formă un brad de Crăciun sau cadouri pentru familie, din cauza sărăciei din pandemie, i-au zis lui Sallokh că bacşişul va face posibile aceste bucurii.

„Mulţi dintre ei au simţit că îi veghează cineva, că are grijă de ei. Ne-a dat speranţă şi e ceva minunat pentru 28 de oameni străini, pe care nici măcar nu îi cunoşti”, a mai spus femeia.

Sallouk a deschis restaurantul în octombrie 2019 şi încearcă să treacă peste pandemia de Covid-19, care a închis numeroase afaceri, mai ales în domeniul HoReCa.

Adauga un comentariu