International

Bandiții au pus cuie pe asfalt, au incendiat mai multe mașini, au ameninţat cu arma șoferii, apoi au forțat doi camionagii să blocheze cu TIR-urile drumul – FOTO, VIDEO

Publicat: 15 iun. 2021

Scene teribile, seara trecută, pe autostrada A1, între Modena și Bologna, unde mai mulţi bărbaţi înarmaţi au atacat o maşină blindată de transport valori. Tâlharii au pus cuie pe asfalt, au incendiat mai multe autoturisme, iar drumul a fost blocat în ambele sensuri timp de câteva ore.

Jaful, însă, a eşuat. Surse din poliţie au declarat pentru presa din Peninsulă că hoţii au fugit spre Bologna în două maşini albe, fără a pune mâna pe pradă. Şi, din fericire, în ciuda haosului provocat, nu au existat răniţi.

Potrivit publicaţiei La Stampa, asaltul a avut loc aseară, în jurul orei 20.20, între staţiile de taxare Valsamoggia și Modena sud. Conform primei reconstrucții a faptelor, atacul ar fi fost dat după un plan bine pus la punct de tâlhari.

Hoții au forțat doi camionagii să blocheze drumul cu TIR-urile

Mai întâi, indivizii înarmați au pus cuie pe asfalt, pentru a opri traficul și mașina blindată. Apoi, pentru a crea o diversiune și a preveni accesul la secțiunea de autostradă unde urma să aibă loc jaful, hoții au ameninţat cu arma cel puțin doi șoferi, cărora le-au incendiat ulterior maşinile. Apoi au forțat doi camionagii să blocheze cu TIR-urile drumul.

Martorii spun că au auzit câteva explozii și împușcături. Cu toate astea, în ciuda haosului provocat, nu au existat răniți. O coloană de fum putea fi observată de la câțiva kilometri distanță.

Ceva din planul bine ticluit nu a funcţionat, aşa că hoţii s-au făcut nevăzuţi înainte de a pune mâna pe pradă. Bandiţii au fugit cu două maşini albe în direcţia Bologna, iar poliţia este acum pe urmele lor. Timp de câteva ore, porţiunea de autostradă a fost închisă în ambele direcții, trafcul fiind deviat de-a lungul Via Emilia.

Sursă

Comentarii
Adauga un comentariu