Prima pagină » Radio » Actualitate » Bănel Nicoliţă a pierdut o avere înainte să fie părăsit de soţie. Detalii din culisele divorţului

Bănel Nicoliţă a pierdut o avere înainte să fie părăsit de soţie. Detalii din culisele divorţului

01 nov. 2023, 15:21,
BZI.ro, în Radio

Bănel Nicoliţă a recunoscut că a pierdut o avere înainte să fie părăsit de soţie. Fostul jucător al Stelei a trecut prin clipe grele din cauza echipei de fotbal din oraşul natal, Făurei. Şi-a investit toată averea acolo şi a avut de suferit. Cristina Nicoliţă nu a mai rezistat şi a divorţat de el.

Căsnicia lor a rezistat şase ani, iar în urma partajului, cele două fetiţe ale lui Bănel Nicoliţă au rămas în grija mamei. Fostul internaţional a găsit puterea să anunţe ce s-a întâmplat în familia lui.

Bănel Nicoliţă a pierdut o avere înainte să fie părăsit de soţie

Divorţul de Cristina i-a marcat viaţa lui Bănel. Fostul favorit al lui Gigi Becali a recunoscut că, în total, a pierdut aproximativ 300.000 de euro.

„Foarte mulți bani, 300.000 de euro, pe-acolo. Când m-am dus acolo nu era nimic, era haos. Am găsit oile. Și-am spus stop: punem plasă sus frumos, cum am văzut și eu pe-afară, să nu se mai ducă mingea în apă, în noroi, să se ducă omul după ea. Să se ducă în alb și să se întoarcă negru.

Am luat frumos vestiarele, am făcut dușuri, era unul și se spălau cinci inși. Am făcut tot, cap-coadă: la oaspeți, la arbitri. Am făcut din garaj unde își făceau unii mașini, cantonament, să doarmă zece jucători, camere, tot ce trebuie, paturi, televizoare.

Când am început să mai câștigăm și noi meciuri, eu veneam în fiecare zi la antrenament. Când vin într-o zi găsesc oile pe teren, după ce băgasem deja vreo 200.000 de euro. Nu știam ce să mai zic, pe cine să bat, pe cine să înjur. Am înnebunit. Ăsta e nivelul. N-ai ce să faci”, a declarat Bănel Nicoliţă.

Chiar dacă a suferit un dezastru financiar, Bănel a ţinut să afirme că nu are niciun regret. Bănel Nicoliţă nu s-a ferit să anunţe că a fost pus de Cristina să aleagă între echipa de fotbal şi căsnicie. A ales să rămână patron la clubul din Făurei, până când nu a mai avut ce face şi a declarat falimentul.

Bănel Nicoliță are o nouă iubită

Băneş Nicoliţă a trecut peste divorţ şi şi-a refăcut viaţa. A venit cu primele detalii despre tânăra cu care este acum într-o relaţie. Chiar dacă s-a ferit să se afişeze în spaţiul public alături de ea, Bănel a anunţat că iubita lui îi este alături la clubul său de fotbal. Îl ajută în fiecare zi şi vine la antrenamente. Gestul este unul impresionant. Astfel, Bănel a fost „cucerit” definitiv.

„Ce a fost a fost. Noi trebuie să luptăm pentru fete, să le oferim tot ce au nevoie. Și să le oferim o educație frumoasă. Pentru ei, pentru copii, noi sunem modele, și dacă modelele nu sunt bune, atunci și ei vor face la fel. Dacă noi ne respectăm, atunci cu siguranță fetele noastre au ce să învețe de la noi.

Sunt într-o relație, acea persoană mă bucură. Mă ajută la școala mea de fotbal. Chiar pot să spun că am făcut școala asta alături de ea și îi mulțumesc că este zi de zi la antrenamente cu mine. Asta înseamnă până la urmă să iubești pe cineva și să construiești împreună”, a mai declarat Bănel Nicoliţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *