Local

Bărbat, acuzat că și-a lovit soția! Ordin de protecție emis de magistrați pe numele unui ieșean de 38 de ani!

Publicat: 07 iul. 2020
Magistrații au emis un ordin de protecție pe numele unui ieșean de 38 de ani, după ce acesta a fost acuzat că și-a lovit soția
Un bărbat de 38 de ani, din Iași, are emis pe numele său un ordin de protecție

Un bărbat din județul Iași, acuzat că și-a lovit soția, s-a ales cu un ordin de protecție emis de magistrați pe numele său!

Un bărbat acuzat că și-a lovit soția s-a ales cu un ordin de protecție emis de magistrați pe numele său. Judecătoria Hârlău a admis recent cererea de emitere a unui ordin de protecție pe numele lui Daniel Muntianu.

„Instanța admite cererea privind emiterea unui ordin de protecție formulată de reclamanta D.M. în contradictoriu cu pârâtul Daniel Muntianu. Emite prezentul ordin de protecție împotriva pârâtului, pe o perioadă de 3 luni. Obligă pârâtul la păstrarea unei distanțe minime de 50 de metri față de reclamantă și față de fiul lor. Îi interzice orice contact cu reclamanta și cu fiul lor”, au precizat magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău.

Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Acuzat că și-a lovit soția, bărbatul neagă producerea incidentului respectiv

În urmă cu câteva zile, D.M. a cerut emiterea unui ordin de protecție pe numele lui Daniel Muntianu, după ce ieșeanul și-ar fi lovit soția.

„Pe 30 iunie 2020, în jurul orei 5:00, pârâtul a intrat în curtea mamei mele și m-a lovit, proferând amenințări și cuvinte deosebit de vulgare. A fost nevoie de intervenția mamei mele pentru a aplana conflictul. La data respectivă am sesizat Poliția orașului Hârlău”, a precizat femeia.

La rândul său, ieșeanul a negat că ar fi agresat-o pe femeie.

„Am venit recent din afara țării și am încercat să o contactez pe D.M., pentru a-mi da relații privind minorul A.M. Despre copil nu mai știu nimic de aproximativ 5 luni. Nu este adevărat ce a spus reclamanta. Pe 30 iunie, la ora 5:00, am intrat în curtea gospodăriei mamei reclamantei pentru a purta discuții familiale și pentru a vedea ce mai face fiul nostru. Anterior, am încercat să o contactez pe reclamantă, dar aceasta are mereu telefonul închis”, a menționat Daniel Muntianu în fața judecătorilor.

Ordin de protecție emis pe numele lui Daniel Muntianu, în urma unui incident privindu-l pe un minor

Judecătorii au constatat că reclamanta și Daniel Muntianu sunt căsătoriți, din mariajul acestora rezultând un băiețel, care, acum, are vârsta de 12 ani. Conform magistraților, bărbatul a fost plecat la muncă în Franța, de unde a revenit pe 23 iunie 2020. Totodată, instanța a constatat, din relatările reclamantei, că individul este o persoană agresivă atât verbal, cât și fizic, cu soția lui. Acest lucru a rezultat, spun magistrații, și din declarațiile martorilor audiați. Printre acești martori s-a numărat și soacra ieșeanului, care a susținut că bărbatul este agresiv.

Potrivit acesteia, pe 30 iunie, pârâtul ar fi intrat în curtea ei și a agresat-o pe fiica femeii, aceasta din urmă strigând că „o omoară”. Femeia a mai relatat că victima avea urme de zgârieturi pe mâini și alte semne de violență, în urma incidentului.
Astfel, judecătorii au emis un ordin de protecție pe numele bărbatului acuzat că și-a lovit soția. Acum, urmează a se vedea dacă Daniel Muntianu va contesta sau nu decizia luată de magistrați în cazul său.
De-a lungul ultimelor luni, judecătorii ieșeni au emis zeci de ordine de protecție pe numele unor bărbați acuzați că și-au agresat rudele, în special consoartele.

Comentarii
  • Minciuni utilizate de femei, cărora judecătorii le acorda susținere . Mincinoasele pot spune verzi și uscate, de vina sunt bărbații . Sikti . R

Adauga un comentariu