Cancan ultimă oră

Bărbatul care a agresat-o pe Laurette în camera de hotel nu se află la prima abatere

Publicat: 18 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Bărbatul care a agresat-o pe Laurette într-o cameră de hotel din Centrul Vechi nu se află la prima abatere de acest gen. Mai mult, individul a avut altercații chiar și cu Poliția, numai că oamenii legii l-au făcut K.O. în tribunal.

„Bombardierul” care a bătut-o pe Laurette în camera unui hotel din Centrul Vechi al Capitalei a mai avut, în trecut, probleme cu legea.

Mai exact, potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, individul a mai terorizat o femeie și un copil, dar s-a certat și cu polițiștii. Se pare că totul a pornit de la o contravenție pentru care acesta a fost amendat. Nemulțumit de ceea ce i se întâmplă, bărbatul i-a dat în judecată pe oamenii legii, numai că a fost făcut praf de polițiști, în fața instanței.

„Anulează cererea de chemare în judecată. Cu drept de cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la data comunicării, la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Dată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţă publică”, au decis magistrații, iar bărbatul a rămas cu amenda.

Obligat să păstreze distanța față de o femeie și copilul acesteia
Așa cum vă spuneam, individul care a bătut-o pe Laurette a mai fost certat cu legea în trecut. „Obligă pârâtul-agresor să păstreze o distanţă minimă de 200 m faţă de reședința victimelor, situată în București. Interzice pârâtului-agresor orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu reclamanta. Respinge în rest acțiunea, ca neîntemeiată. Executoriu fără somaţie sau trecerea vreunui termen. Ordinul este obligatoriu şi pentru reclamanta-victimă. Încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoarea de la o lună la un an. Prezentul ordin se comunică de îndată structurilor Poliţiei Române în a căror rază teritorială se află locuinţa victimelor şi a agresorului. Dispune punerea de îndată în executare a prezentului ordin de protecţie de către poliţie”, au transmis oamenii legii, cu privire la faptul că nu a mai avut voie să se apropie nici de femeia pe care a terorizat-o, nici de copilul acesteia.

Diagnosticul crunt primit de Laurette după bătaia încasată

Starea de sănătate a lui Laurette nu e foarte bună, după bătaia încasată pe 9 martie într-un hotel din centrul Capitalei. Vedeta suferă foarte mult după acel eveniment, iar medicii se văd nevoiți să o opereze

După ce au ținut-o o noapte întreagă sub observație, medicii au dat verdictul: multatra a fost bătută cu bestialitate, fapt ce i-a provocat multiple răni la nivelul întregului corp. Deocamdată, individul care a lovit-o atât de grav este în libertate, chiar dacă Laurette a decis să-i facă plângere penală. În funcție de încadrările juridice, se vă decide și de ce infracțiune vă fi acuzat individul, care, spune Laurette, ar fi atras-o într-o capcană bine pusă la punct.

Adauga un comentariu