Local

Bărbatul din Iași care și-a lovit fiul cu dizabilități, reținut pentru 24 de ore – VIDEO

Publicat: 14 ian. 2022
un bărbat lovește un copil
Un bărbat de 50 ani din Lețcani a fost reținut de oamenii legii după ce și-a bătut copilul cu dizabilități

Bărbatul din Iași care și-a bătut fiul cu dizabilități a fost reținut pentru 24 de ore. Mama copilului, încadrată și aceasta cu grad de handicap, se amuza și filma scena care la început părea o joacă. Din nefericire, finalul nu a fost unul fericit. Întâmplarea a avut loc pe data de 5 ianuarie 2022.

„La data de 12 ianuarie a.c., în urma apariţiei în mediul online a unor imagini video cu privire la agresarea unui minor, poliţiştii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Leţcani s-au sesizat din oficiu cu privire la acest caz şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 13 ianuarie a.c., bărbatul în vârstă de 50 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 5 ianuarie a.c., acesta şi-ar fi agresat fizic fiul minor.

Cercetările sunt continuate”, au transmis autoritățile ieșene.

Unui copil cu dizabilități i s-a aplicat o corecție din partea tatălui

Ieri, 13 ianuarie 2022, în spațiul public a apărut un videoclip în care este ilustrat un tată care își ține pe genunchi propriul fiu. Acesta începe să-l lovească după așa zisa joacă în care copilul cu dizabilități îl mușcă. Bărbatul este anchetat pentru rele tratamente aplicate minorului și violență în familie.

„În urma apariției în mediul online a unor imagini video cu privire la agresarea unui minor, polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Lețcani s-au sesizat din oficiu cu privire la acest caz și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și violență în familie, în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun. De asemenea, precizăm că, în prezent minorul împreună cu mama se află într-un centru pentru victimele violenței domestice”, a transmis ieri, 13 ianuarie 2022, Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Atenție! Urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Un alt copil a ajuns la spital, după ce a fost lovit

Un alt caz ilustrat de poliţiştii din Iaşi este acela produs la începutul lunii septembrie a anului 2021. Un copil de 8 ani şi bunica acestuia au fost bătuţi. Scenele de violență s-au petrecut în zona Cantemir.

Micuțul a fost preluat de o ambulanță și dus la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului „Sfânta Maria”, din Iași.

„Copilul în vârstă de 8 ani a ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului pentru Copii duminică după-amiază, după o agresiune fizică. Acesta prezenta mai multe contuzii minore, iar după investigații a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie pentru alte investigații mai amănunțite la cap. Nu a necesitat internare. Din nefericire, în aceeași zi ne-am confruntat cu o situație asemănătoare. Un alt copil în vârstă de 11 ani a ajuns la noi în urma unei agresiuni fizice. Acesta a fost bătut de mama unui alt copil. Niciunul nu a fost lovit grav”, a declarat la acel moment Alina Belu, managerul Spitalului pentru Copii „Sfânta Maria”, din Iași.

 
Comentarii
  • Asa ii trebuie si la Marineata de la Garbesti care isi snopea copiii in bataie. Dar cine sa anunte Politia ca Protectia doarme in papuci, s-a multumit sa ia toti 7 copii sa-i dea la asistenti maternali si gata. Ce sa munceasca ei sa faca sesizari la Politie. Acum vor sa-i dea inapoi ca deh trebuie sa scrie ca reintegreaza copiii la mama si gata dosar rezolvat. Si ea e o panarama si o betiva la fel ca si acum 1 an. Alooo Politia , dar nu Cojocaru de la Tibana ca pe la el trece des si easi matusi-sa Cristina , luati panarama la cercetari pana nu ajung copilasii iar pe mana ei, ca numa alocatia ii place.

  • Monstru,cu pumnul boul!Ar trebui si handicapata de masa,care pare a fi nu chiar handicapata, sa raspunda penal.Asa omorati copiii,azi o palma,maine un pumn,o scandura,un topor.Lua-v-ar sa va duca si sa nu va mai aduca printre oameni.

Adauga un comentariu