National

Bătaie ca în filme într-o comună din judeţul Bacău. Polțiștii au făcut aseară mai multe reţineri

Publicat: 01 sept. 2020
ALT=«Scandal între două grupări într-o comună din Bacău»
Scandal între două grupări într-o comună din Bacău

Bătaie ca în filme într-o localitate din Bacău. În cursul serii de 31 septembrie 2020, în jurul orei 19.00, în comuna Livezi, două grupări de bărbați au fost implicate într-un scandal de proporții. Lupta cu pari din lemn, pumni și picioare a luat sfârșit odată cu intervenția polițiștilor. Persoanele implicate în conflict au vârste cuprinse între 16 și 38 de ani.

Din păcate, în urma răfuielii au rezultat cinci victime care au fost transportate la spitalul din Onești de către ambulanțele Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Bacău – Substația Onești. Aceștia au primit îngrijirile medicale necesare. Oamenii legii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Organele de poliție au dispus reținerea pentru 24 de ore a scandalagiilor. Aceștia vor fi prezentați mâine Parchetului de pe lângă județul Onești cu propunerea de arestare.

Bătaie pe viață și pe moarte între două grupări rivale la Iași! S-au folosit bâte și cuțite, iar totul s-a întâmplat în plină stradă

Seară de foc la Iași. Două grupări rivale și-au dat întâlnire în zona Ciric și s-au luat la bătaie. Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, când mai mulți petrecăreți se aflau în zona lacului Veneția. Conflictul a izbucnit, se pare, între doi tineri din grupări rivale și a degenerat în scurt timp

Bătaie sângeroasă la Iași. În noaptea de sâmbătă spre duminică, două grupări rivale s-au bătut mai ceva ca în filme. Totul a început spre dimineață, când doi tineri din grupări diferite au făcut un schimb de replici mai acide. De aici și până la un scandal în toată regula nu a mai fost decât un pas. Cei doi s-au lovit reciproc, iar prietenii acestora nu au stat prea mult pe gânduri și au intervenit. Fiecare a pus mâna pe ce a apucat, bâte, cuțite și pietre. În scurt timp în zona lacului Veneția, în plină stradă, a izbucnit o bătaie generală.

Indivizii din cele două grupări rivale s-au bătut cu bâtele în plină stradă

Peste 20 de tineri s-au bătut până când unii dintre ei au rămas întinși pe jos. În tot acest timp, mai mulți martori au asistat la scandal fără să intervină. Abia spre final s-a sunat la numărul unic de urgențe 112 și s-a cerut ajutorul autorităților. Polițiștii ieșeni fac verificări în acest caz pentru a vedea cum s-a ajuns la un asemenea incident. Surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii BZI că tinerii care s-au luat la bătaie fac parte din două grupări rivale. Una dintre grupări ar fi formată din indivizi care nu sunt străini de problemele cu legea și își fac veacul prin zona Păcurari, iar alta este formată din indivizi întorși recent în țară din străinătate. Și cei din urmă fac parte cam din aceeași categorie. Sunt la fel de certați cu legea.

Dacă se vor depune plângeri, o parte dintre scandalagii ar putea ajunge după gratii

Surse ale reporterilor BZI au precizat că în urma bătăii generale, mai multe persoane ar fi fost rănite grav. Mai precis, ar prezența fracturi la nivelul membrelor superioare și inferioare. Mai mult decât atât, o persoană ar fi fost tăiată cu un obiect ascuțit, fiindu-i pusă în pericol viața. Aceste informații nu au fost însă confirmate în mod oficial. Totuși, din imaginile ajunse în posesia reporterilor BZI, se văd clar actele de violență din zona lacului Veneția. Tinerii se lovesc cu brutalitate cu pumnii, picioarele și bâtele. După câteva minute bune, spiritele se liniștesc. Dacă vor fi depuse plângeri, oamenii legii pot deschide dosare penale pentru lovire sau alte violențe. Totodată, în funcție de cât de grav au fost răniți unii dintre protagoniști, se poate vorbi inclusiv de tentativă la omor. Polițiștii ieșeni fac în acest caz verificări pentru identificarea protagoniștilor.

Mai multe persoane ar fi fost grav rănite după bătaia din zona lacului Veneția

Martorii au precizat că bătaia s-a iscat din senin.

„S-au luat la ceartă, iar mai apoi au scos bâte, cuțite de prin mașini și s-au lovit reciproc. Cred că doi sau trei au fost loviți tare. Au luat bâte peste picioare, nu se mai puteau ridica. Erau țigani majoritatea, nu știu de la ce s-au luat”, a spus unul dintre martori.

 

Adauga un comentariu