Local

Bătaie cu pumni și pahare, într-un bar! Ieșean acuzat că a vrut să facă moarte de om!

Publicat: 30 ian. 2020

Un scandal cât casa, care a avut loc într-un bar din județul Iași, a ajuns în instanță. Un individ este acuzat că a distrus bunuri de aproape 3.000 de lei și că a încercat să facă moarte de om

Un tânăr va fi obligat să dea ochii cu magistrații ieșeni, după ce a fost acuzat de comiterea unor infracțiuni. Procurorii ieșeni au dispus trimiterea în judecată a lui Ionuț Iulian Dimache, sub acuzațiile de tentativă de omor și distrugere.
Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Conform anchetatorilor, în noaptea de 24 decembrie 2019, în jurul orei 3:00, în timp ce se afla într-un bar din muninicipiul Pașcani, Dimache i-a dat persoanei vătămate G.P. câteva lovituri cu pahare în zona capului, urmate de mai multe lovituri cu pumnul tot nivelul capului, în urma cărora aceasta a căzut pe o canapea din incinta barului.

„Acolo, inculpatul a continuat să îi aplice victimei multiple lovituri cu pumnul în zona pieptului și a corpului. Deși a intervenit un martor ocular care l-a îndepărtat pe inculpat, acesta a revenit la persoana vătămată, care, între timp, a ajuns în zona barului, aplicându-i trei lovituri cu pumnul în cap, lovituri în urma cărora persoana vătămată a căzut pe podea”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Tăvi aruncate în televizor

Anchetatorii au mai spus că, în timp ce victima încerca să se ridice, Dimache a luat două tăvi de pe bar și a aruncat în direcția a două persoane, fără a le nimeri.

„Cu tăvile respective, inculpatul a lovit peretele, un televizor, câteva pahare și sticle cu băutură, distrugând bunuri în valoare de 2.940 de lei. După ce persoana vătămată s-a ridicat de la podea, inculpatul i-a mai aplicat o lovitură puternică, cu pumnul, în zona feței, lovitură în urma căreia aceasta a căzut la podea în stare de inconștiență. Deși persoana vătămată se afla în imposibilitatea de a se apăra, inculpatul i-a mai aplicat patru lovituri, cu putere, cu piciorul în zona capului, fiindu-i provocate leziuni care au necesitat mai multe zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, a adăugat Mihaela Apostol.

Potrivit acesteia, procurorul criminalist a reținut că actele de agresiune ale individului erau apte de a produce decesul victimei, rezultat ce nu a avut loc tocmai datorită constituției atletice a acesteia.

Adauga un comentariu