Local

Bătaie de joc, „marca” RDS & RCS Digi într-un mare cartier din Iași – UPDATE

Publicat: 20 mai 2023
_____ Vizualizări 8 Comentarii
Bătaie de joc marca RDS  RCS Digi într-un mare cartier din Iași - UPDATE
Un mod total neprofesionist și fără de respect față de clienții buni platnici

De ore bune, într-un mare cartier din Iași (Alexandru cel Bun) mii de abonați (care plătesc la zi) la operatorul de cablu TV respectiv servicii de Internet RDS & RCS Digi sunt la „cheremul” și „disprețul” companiei care are profit de zeci milioane Euro, anual! Fara explicații, atât semnalul la cablu TV cât și la Internet nu funcționează! Solicitand lămuriri în legătură cu situația, răspunsul catre abonați a fost unul „jenant”: „in zona dumneavoastră sunt probleme”.

Totul fara a se lămuri cauza sau când va fi remediată problema! Un mod total neprofesionist și fără de respect față de clienții buni platnici

UPDATE: După ore bune, RCS a remediat defecțiunea

Operatorul de televiziune prin cablu, telefonie mobilă și internet RDS & RCS Digi schimbă grila de programe TV fără a-i anunța pe abonați

Reamintim că, Digi, un important furnizor de servicii de televiziune prin cablu și internet, a stârnit nemulțumire în rândul abonaților prin eliminarea unor programe din grila sa, urmând ca acestea să fie reintroduse doar în schimbul unei plăți suplimentare.

Mișcarea a creat confuzie și nemulțumire în rândul clienților, mai ales în contextul în care aceștia au încheiat contracte cu operatorul bazându-se pe grila de programe existentă.

Comentarii
  • In Alex Cel. Bun nu au fost si nu sunt probleme de receptie TV.Internet. Sunt abonat RCS din1993 si pana in prezent sunt foarte multumit de servicii.

  • Daca a fost o avarie , gata bataie de joc…
    Daca oamenii rup fibra ca sunt idioti.. asa le trebuie , ce nu mai vad latrina3 ?

  • Nu este neobisnuit ca unii operatori sa nu dea prea multe explicatii. In cazul unor astfel de probleme se sesizeaza portectia consumatorului, un functionar se va interesa de acest comportament si pe mine asta ma face imi vad de viata fara sa devin penibil. Dar chestia care ma deranjeaza este lipsa de respect si se intampla prea des din partea celor care au bani dar nu au bun simt. Incerc sa fiu mai discret, deci daca se stie eu nu am chef sa ma steesez prea mult. Sa aveti grija, fiti atenti si fara frica.

  • se mai uita în 2023 pe tv înafara de știri și meciuri?😁mie în alt cartier Green Park de aproape 10ani îmi merge Digi 99.99999% și sunt f mulțumit!

  • Ăsta care a scris articolul e un || .
    Confirm și eu, că rețeaua de cablu Digi din cartierul Alexandru și Dacia merge brici. Dacă mai sunt sincope, sunt din cauza E-On-ului, care mai lasă din când în când cartierul fără electricitate…

  • Dacă nici la Digi nu mai funcționează serviciile fixe….
    E drept,sunt zone cu colaci de fibră/enclosere prin copaci/stâlpi,treburi făcute ca la români,dar de ceva timp s-a început îngroparea lor în subteran,lucru ce e foarte dificil.Nu mi-e rușine nici cu stâlpii de lemn de la Telekom(actualmente Orange Fix).Chiar văzusem un internaut anti-5G cu o filmare de la asemenea operații de îngropare a fibrei optice în subteran.
    Cât privește chestia cu scoatere de program gratuit și introducere cu bani e ‘stire împrumutată ‘. Probabil se referă la Digi film Now ,ce e de mult timp contra-cost/pachet suplimentar.

  • Digi merge fără cusur în zona Podu Roș-Tesatura și Primăverii de ani buni… Cel puțin de prin 2013 și până în prezent, rar să fi apărut vreo avarie la ei și dacă a apărut a fost rezolvată rapid.

Adauga un comentariu