Actualitate

Bătaie generală declanşată de 10 angajaţi Continental Timișoara! S-au luat la bătaie în mijlocul străzii și a fost nevoie de intervenţia luptătorilor SAS – FOTO

Publicat: 13 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bătaie generală declanşată de 10 angajaţi Continental Timișoara S-au luat la bătaie în mijlocul străzii și a fost nevoie de intervenţia luptătorilor SAS - FOTO
Mai mulți angajați din cadrul Continental Timișoara s-au luat la bătaie

Noapte albă pentru echipajele de intervenţie din Timişoara. Mascaţii au fost nevoiţi să intervină de urgentă după ce zeci de oameni și-au oprit maşinile în mijlocul străzii și și-au împărţit pumni şi picioare fără nicio frică de autorităţile legale. Totuşi, martorii şocaţi care au asistat la scenele desprinse din filme au sunat de urgentă la 112 iar la faţa locului au intervin mascaţii. Conform presei locale, bărbaţii sunt angajaţi la Continental Timișoara.

Mascaţii i-au pus repede la pământ pe bătăuși şi au fost reţinuţi chiar pe trecerea de pietoni. Totuşi, o parte dintre aceştia au ajuns la sediul poliţiei iar o altă parte au fost preluaţi şi transportaţi la spital cu ambulanţele.

Persoanele implicate sunt angajaţi în cadrul firmei Continental Timișoara

Conform celor de la tion.ro, se pare că bătăușii sunt angajaţi în cadrul Continental Timișoara. Aceștia ar fi avut mai multe neînţelegeri la locul de muncă și s-au gândit că ideal ar fi să se răfuiască în mijlocul străzii. Oamenii legii spun că luptătorii SAS Timiș au fost nevoiţi să intervină la ora 23 şi au aplanat conflictul imobilizându-i pe cei implicaţi. De altfel, 10 bărbaţi au fost duşi la secţie iar un bărbat a fost transportat la spital. În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru tulburarea liniştii publice:

„Azi-noapte, în jurul orei 23:00, la intersecția străzilor Simion Bărnuțiu cu Gheorghe Adam din Timișoara, a avut loc o altercație între mai multe persoane pe baza unor neînțelegeri.

În zonă se aflau luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale Timiș și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș care au intervenit pentru aplanarea conflictului și imobilizarea persoanelor implicate.

10 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani au fost conduși la sediul Secției 1 Timișoara în vederea audierilor, iar un bărbat se află la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Totodată, polițiștii au aplicat 15 sancțiuni contravenționale în valoare de 40.000 de lei conform Legii 55/2020 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală cât și pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Adauga un comentariu