Local

Bătaie în Iaşi! Agresorul acuzat de procurori că a încercat să-și omoare rivalul rămâne după gratii

Publicat: 27 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bătaie în Iaşi Agresorul acuzat de procurori că a încercat să-și omoare rivalul rămâne după gratii
Bătaie în toată regula la Iași

După o bătaie în toată regula, care a avut loc în municipiul Iași, un individ a fost arestat preventiv, sub acuzaţia de tentativă de omor. Oamenii legii spuneau că ieşeanul a încercat să facă moarte de om în urma unui conflict spontan, însă planul i-a fost întrerupt, din fericire. Acum, Ionel Pavel Donici încearcă să scape de închisoare, dar magistrații i-au prelungit măsura arestului

Anchetatorii precizau că ieşeanul Ionel Pavel Donici a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni, în urma unui incident destul de grav. Aşadar, oamenii legii afirmau că, după un conflict verbal cu un cunoscut, Ionel Pavel Donici nu a stat foarte mult pe gânduri şi a început să-şi lovească foarte puternic „rivalul” în zona capului. În câteva minute, conflictul a luat sfârșit, însă bărbatul a fost arestat preventiv și luptă pentru a fi eliberat.

Bătaie în toată regula la Iași

Totul s-a întâmplat pe data de 30.08.2022, când autorităţile ieşene au fost atenționate, prin intermediul unui apel telefonic la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112, cu privire la producerea incidentului destul de grav. La scurt timp, la fața locului au ajuns echipaje medicale şi de poliţie.

Victima a beneficiat de primul ajutor din partea unui echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi. Mai apoi, aceasta a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iaşi, unde medicii au intervenit de urgenţă. De altfel, doctorii au constatat că viața bărbatului agresat a fost pusă în pericol de leziunile suferite.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu ieșeanul, însă cert este că acesta se află de mai bine de patru luni după gratii.

Săltat și dus la audieri

Agenţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au demarat cercetările şi la final au ajuns la Ionel Pavel Donici. Acesta a fost săltat şi dus la audieri. Mai apoi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au dispus trimiterea în judecată a individului, sub acuzaţia de tentativă de omor. Acum, după o bătaie în toată regula, care a avut loc în judeţul Iaşi, Ionel Pavel Donici va fi nevoit să dea explicaţii în instanţă.

În edițiile anterioare, reporterii BZI au prezentat un caz similar. Un alt ieșean a ajuns în fața magistraților după ce a fost acuzat de tentativă de omor asupra unui membru de familie. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe Florin Lăcătușu, după ce ar fi încercat să-și ucidă propriul frate. Din păcate, în ultimii ani, în judeţul Iaşi au fost semnalate tot mai multe astfel de cazuri. Aşadar, sute de ieşeni au fost cercetaţi, reţinuţi, arestaţi preventiv, trimişi în judecată sau condamnaţi pentru comiterea unor infracţiuni cu violenţă.

Adauga un comentariu