Titlurile zilei

Bătaie pe o stradă din Iași! Patru tineri s-au încins din cauza unei fete

Publicat: 10 iul. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Bătaie pe o stradă din Iași Patru tineri s-au încins din cauza unei fete
În data de 19 octombrie 2022, patru tineri dintre care 3 minori și unul în vârstă de 21 de ani au constituit o scenă de groază pe o stradă din Iași

Bătaie sângeroasă pe o stradă din Iași. Patru tineri s-au încins din cauza unei fete. Indivizii au ajuns în fața judecătorilor, iar autorul principal al măcelului își va petrece următorul an după gratii

Viața bate filmul. Patru tineri din Iași s-au încins pe o stradă din cauza unei fete și s-a lăsat cu pumni și picioare în mai multe zone ale corpului. Unul dintre ei, Vasilică, în vârsta de 18 ani, a ajuns la spital cu mai multe lovituri grave.

Patru tineri s-au încins din cauza unei fete

În data de 19 octombrie 2022, patru tineri, dintre care 3 minori și unul în vârstă de 21 de ani, au constituit o scenă de groază pe o stradă din Iași. Marian Angheluș a fost cel care l-a lovit cu bestialitate pe prietenul său până a căzut. A ajuns în stare gravă la spital.

„La data de 19.10.2022, în jurul orei 21:00, în timp ce se aflau afară, inculpaţii i-au aplicat persoanei vătămate mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele în diferite părţi ale corpului, persoana vătămată suferind leziuni de tipul avulsiei dentare (la dinţii 1.1 şi 1.2.), plăgii contuze, excoriaţiei şi echimozei, care necesită pentru vindecare un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale şi care nu i-au pus în pericol viaţa”, au transmis judecătorii ieșeni.

Ce pedeapsă a primit inculpatul

La fața locului au ajuns polițiștii care au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Ulterior, dosarul a ajuns pe mesele judecătorilor ieșeni care l-au condamnat la pedeapsa de 1 an și 3 luni de închisoare în regim de detenție. Pedeapsa nu reprezintă numai un mijloc de constrângere a infractorului, ci şi de reeducare a acestuia. Totodată, aceasta se aplică în scopul prevenirii săvârşirii de noi infracţiuni.

„În baza art. 396 alin. 1, 2 C.pr.pen, condamnă pe inculpatul  la pedeapsa de 1 an şi 3 luni închisoare pentru săvârşirea faţă de persoana vătămată a infracţiunii de lovire sau alte violenţe, prevăzută de art. 193, alin. 2 Cod penal, cu apl. art. 396 alin. 10 C.pr.pen. În temeiul art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă inculpatul să plătească suma de 400 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat în apel”, mai spun oamenii legii.

Astfel, Marian avea toată viața înainte la doar 21 de ani, însă se pare că o greșeală l-a adus după gratii. Rămâne de văzut dacă tinerii care s-au încins din cauza unei fete se vor schimba.

Comentarii
  • Pai daca s-au batut „din cauza unei fete”, nu inseamna ca ea e vinovata? E din cauza ei, asa cum ne spune jurnalistul. Ea trebuia trimisa in judecata 🙂

Adauga un comentariu