Titlurile zilei

Bătaie sângeroasă, cu sportivi de performanță în prim-plan, la Iași: „Se îneca cu sânge” – FOTO/VIDEO

Publicat: 18 apr. 2023
_____ Vizualizări 19 Comentarii
Bătaie sângeroasă cu sportivi de performanță în prim-plan la Iași Se îneca cu sânge - FOTOVIDEO
Proprietarul celei mai mari ferme de animale din comună, Gheorghe Armanu, a fost bătut cu bestialitate de către niște sportivi de performanță

Bătaie sângeroasă, cu sportivi de performanță în prim-plan, la Iași. Scena macabră a început la barul din satul Hoisești, comuna ieșeană Dumești și s-a terminat în plină stradă, lăsând inconștient un bărbat

Viața bate filmul. În data de 13 aprilie 2023, în satul Hoisești, comuna ieșeană Dumești, se pare că ar fi fost constituit un scenariu desprins dintr-un film de groază. Proprietarul celei mai mari ferme de animale din comună, Gheorghe Armanu, a fost bătut cu bestialitate de către niște sportivi de performanță chiar la cârciuma din sat, fiind lăsat să zacă într-o baltă de sânge.

„L-au bătut până l-au nenorocit și apoi l-au lăsat într-o groapă. Era plin de sânge. Mi-a zis că se îneca cu sânge și nu mai putea respira. Apoi i-au furat banii din buzunar. L-au tâlhărit în drumul mare”, povestește plină de supărare Mălina Adam, nepoata persoanei vătămate.

Bătaie sângeroasă, cu sportivi de performanță în prim-plan, la Iași: „Eu cred că sunt într-un pericol”

Clipe de coșmar pentru familia fermierului. În seara din data de 13 aprilie, Gheorghe Armanu, în vârsta de 40 de ani, se afla la barul din sat. Acolo mai era și Florin Cucurdel, cunoscut de către săteni drept Pârjoală, cu care nu era în relații bune. În acel moment, Florin a început să-l lovească cu picioarele în mai multe zone ale corpului, punându-l la pământ. Ulterior, acesta a ieșit din bar și a început să fie fugărit de agresor, moment în care au intervenit și campionii, Claudiu și Eusebiu, având o relație de rudenie cu Florin Cucurdel.

„«Eu cred că sunt în pericol în seara asta. Ăștia vor să mă facă, fă ceva și închide la bar, poate pleacă acasă». Așa i-a zis unchiul meu proprietarului de la bar în acea seară. A închis după, dar a plecat acasă, văzând cum fug agresorii după unchiul meu. Eu nu l-am recunoscut când am fost la spital”, declară nepoata bărbatului, Mălina Adam.

În plină stradă, l-au prins și au început să-l lovească cu un telescop și cu o scândură, până l-au nenorocit. Agresorii au profitat de starea lui și l-au jefuit, furându-i banii din buzunare. Apoi au dat bir cu fugiții. Totul ar fi pornit pe fondul unui conflict mai vechi dintre cei doi.

„În data de 13 aprilie, unchiul meu, Gheorghe Armanu, a fost băgat în comă de către niște persoane, printre care și Eusebiu Tarzoman, campion național la box, dar și fratele său, Claudiu Tarzoman. Totul s-a întâmplat în satul Hoisești, comuna Dumești. Bătaia a început la barul lui Nelu Moisă, din sat, unde a fost bătut de unchiul lui Eusebiu, Florin Cucurdel. Iar apoi au continuat în stradă. A fost atacat de Eusebiu și Claudiu Tarzoman. L-au bătut cu sălbăticie cu niște obiecte dure și cu o scândură din gard”, adaugă Mălina Adam.

Polițiștii au deschis o anchetă

Ulterior, lăsat într-o baltă de sânge, Gheorghe Armanu a reușit să sune la numărul unic de urgențe 112, să ceară ajutorul oamenilor legii.

„La data de 13 aprilie a.c., polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Lețcani au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, de către un bărbat cu privire la faptul că în timp ce se afla pe raza comunei Dumești a fost agresat de un cunoscut.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în vederea luării măsurilor legale”, declară reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) Iași cu niște leziuni destul de grave, făcând ulterior și un atac de panică.

Rămâne de văzut ce vor descoperi polițiștii ieșeni în ancheta pe care au deschis-o și cine se va dovedi a fi autorul bătăii sângeroase din comuna ieșeană Dumești.

Comentarii
  • În comuna Dumesti nu exista politie de mult timp. Este un șpăgar pe nume Cobzaru care face politie între rudele sale din sat unde a copilărit și nu-l baga nimeni în seama. Afaceri cu lemne, consum de alcool la volan șpagă, folosește masina politiei cum vrea de unul singur după afaceri prin Madirjac, Popești etc.

  • Faceti si voi diferenta dintre un campion si un cioban marlet cocalar! unde sunt educatia, caracterul si conduita sportiva? un sportiv campion, trebuia sa aplaneze acel conflict, nu sa stea sa se uite pasiv cum unul e calcat in picioare! si unde? intr-o dugheana de bomba! halal campion la pet! se zice ca sportul si mai ales boxul te disciplineaza, educa si te responsabilizeaza…asta cand ai ceva in cap…cand esti doar un tzaran obosit cu 2 clase si 3 cuvinte in vocalular si tot ce-ai stiut sa faci de mic a fost sa invartzi ghioaga la oi, de cioara ce esti, cam asta se intampla, te uiti cum unu e calcat pe cap, ca mai apoi sa iesi dupa el afara sa-i mai dai si tu cu scandura ca sa fie treaba perfecta! ca un adevarat campion! la parnaie cu tine ciobene analfabet, sa-ti sara arfele de campion, oligofrenule!

  • Sportivi ? De când tâlhăria și golăneala este un sport ? Huliganismul nu este sport, ei sunt niște infractori ordinari țărănoi, mârlani alcoolici care provin din familii de scursuri ale societății !

  • Pe bune? Nu va este rușine sa denigrați un copil care a muncit sa ajungă unde este, nu i sa oferit nimic pe degeaba, el a muncit, când câștiga, cu toți erați mândri și îl lăudați, iar acum aruncați în el cu noroi! Lăsați legea sa își facă treaba și numai comentați aiurea și influențați lumea în favoarea voastră, dacă nu era sportiv numai era atâta tam-tam, însă scopul vostru e sa îi distrugeți cariera, ca nah la făcut rău suntem primi ca și popor. Sunteți un grup de lingăi frustrați care aruncați vina pe el de si se vede clar în filmare cine la bătut, axați va pe persona respectiva nu dați în sportiv familie „respectabila” ce va auto intitulati! Însă cred ca nu bateți bine vizual acest grup de indivizi care știți doar sa jigniți acest copil și pe familie lui, vorbiți de educație însă educația voastră lasă de dorit după modul vostru de exprimare și jignirile aduse familiei. Începeți o auto-educare cu toții și numai aruncați cu știri eronate în public ca nu toată lumea poate fii influențată de răutatea voastră!

  • Tarzoman că boxer și champion national ,sa dai perversa unui om beat este rușine națională , un boxer adevărat aplana situația și mergea totul ok

  • Ana nu te supara dar un campion ar trebui sa aiba si o conduita de sportiv si chiar daca ar fi provocat ar trebui sa evite ,asa a aratat o conduita de golan si locul lui e la puscarie !Degeaba incerci sa l speli e de acum patat pe toata viata cu cazier de tilhar!

  • Pentru @Ana, inainte a asterne niste aberatii cu rol protector si justificativ cred ca un studiu mai atent asupra folosirii ferbului „a fi” va fi de bun augur intrucat intre „fi”si „fii”este o foarte mare diferenta. Cand toata lumea converge spre acuzarea comportamentului asa-zisilor sportivi ca, fiind unul neadecvat, ar trebui sa va informati de fenomenul emulativ promulgat in tarile civilizate unde, un astfel de comportament genereaza excluderea din orice competitie si club sportiv al acestor specimene retardate educational.

  • Ana sa băgăm pl în tine și în campionul pl mele niște țărani care nu au ce cauta în sportul romanesc la pușcărie nu va mai fi campion ….

  • Pt Ana: Ana ce ai vrea sa ne cerem scuze ca ai fătat o bruta, un țărănoi cu aere de smardoi?,,,,, la pușcărie cu el ca să demonstreze acolo ce mare campion la box e

  • Buna asta:,,Polițistul face poliție între rudele sale din sat unde a copilărit…”
    Bătăușii sunt rude cu polițistul,sau macar cunoștințe,amici?
    Atunci pot primi bătăușii putina închisoare cu AMANARE,adică cazier curat.Referinte bune că sunt sportivi,de familie bună,integrați sociali,credincioși,sunt la prima abatere(dac-or avea altele,le ocultăm),li se face mila și judecătorilor.
    Asa se mai întâmplă prin niste comune unde infractorii se trag de șireturi cu polițiștii…și sunt încurajați chiar de aceștia prin indolenta lor să comită fapte antisociale.

  • Politia din OTELENI este mana in mana cu Aiojoaie si cu primarul fosila Benchea….nimeni altul decat unchiul deputatei betive Costette Chichirau Paula!!!

  • Într-adevăr,bătăușii au fetze de biblioteca…
    Au mers să citească etichetele de pe sticlele cu băuturi…Le-a crescut adrenalina de la atâta citit și s-au gândit să smardoiasca pe cineva,să-și consume energia.Creaturi,nu oameni! Toleranta zero cu așa specimene!

Adauga un comentariu