Local

Bătaie sângeroasă într-un club din Iași. Un tânăr a fost lovit cu bestialitate, iar motivul este surprinzător: Iubitul unei fete era gelos – FOTO

Publicat: 02 mai 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Bătaie sângeroasă într-un club din Iași. Un tânăr a fost lovit cu bestialitate iar motivul este surprinzător Iubitul unei fete era gelos - FOTO
Un tânăr din Iași a fost bătut cu bestialitate din cauza faptului că s-a uitat la o fată din club

Un tânăr a fost bătut cu bestialitate într-un club din zona Tudor, după ce a îndrăznit să se uite la o fată. Iubitul ei a luat-o razna și a început să lovească cu sălbăticie. La fața locului au ajuns polițiștii care au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe

Petrică Adumitroaie a luat-o razna în club. Acesta a ieșit cu iubita lui și câțiva prieteni, iar un alt tânăr s-a uitat la ea, fără să îi propună sau să se apropie. Din păcate, persoana vătămată a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul de Spitalului Clinic de Urgențe „Sf. Spiridon” din Iași și a avut nevoie de câteva săptămâni bune de îngrijiri medicale de specialitate în urma leziunilor suferite.

Un tânăr a fost bătut cu bestialitate într-un club din Iași

De la bal la spital? Pentru G.C. cam așa s-a terminat o seară din vara anului 2017. Au trecut 6 ani de atunci, iar dosarul a ajuns în atenția anchetatorilor din Iași, care pe data de 25 aprilie 2023 au pronunțat decizia finală în vederea soluționării cazului. Totul s-a întâmplat din cauza unui conflict spontan apărut între Petrică și G.C., după ce s-a uitat la iubita inculpatului.

Aveau să petreacă o seară incendiară, pentru că pe masa lor erau multe pahare de vodcă, suc, energizante și câteva beri. Dar Petrică nu a putut să își stăpânească gelozia și a început să îl bată cu sălbăticie pe tânărul vizat. La fața locului au ajuns polițiștii și o ambulanță. Cercetările au continuat, iar dosarul a ajuns pe mesele instanțelor de judecată. A stat până acum câteva zile, însă misterul a fost elucidat.

„În jurul orelor 04:00, în timp ce se afla în clubul Italianisimo a lovit-o cu pumnii în zona feţei şi a abdomenului pe persoana vătămată, provocându-i leziuni traumatice ce au necesitat un număr de 21-23 de zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal eliberat de IML”, au declarat judecătorii Curții de Apel Iași.

Ce pedeapsă a primit vinovatul?!

Petrică Adumitroaie a fost trimis în judecată sub acuzația de lovire sau alte violențe. Acesta a ajuns în fața anchetatorilor și a fost audiat. Deși probele au fost „groase” și s-a constatat faptul că el e vinovatul, Petrică nu a recunoscut nimic. Acesta a ținut tare de „răspunsul” său și nu a dat înapoi orice, iar asta l-a ajutat să iasă „nevinovat”.

A fost drum lung, dosarul s-a întors la rejudecare și într-un final s-au împlinit 5 ani. Procesul s-a încheiat, pentru că a intervenit prescripția, iar vinovatul stă „liniștit” în locul său comod, acasă, putând să nenorocească și alți oameni. Victima a ajuns atunci la spital cu leziuni grave. A stat 3 săptămâni pe patul de spital. A fost un moment de groază. Singurul lucru pe care l-a putut face după ce a fost bătut cu bestialitate a fost să se constituie ca parte civilă în proces, cu suma de 10.000 de lei, reprezentând daune morale.

Comentarii
Adauga un comentariu