Local

Bătaie golănească în fața clubului Time Out din Iași! Doi tineri și-au încordat mușchii!

Publicat: 29 apr. 2023
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Bătaie golănească în fața clubului Time Out din Iași Doi tineri și-au încordat mușchii
Bătaie golanească în fața clubului Time Out din Iași! Doi tineri și-au încordat mușchii!

În seara de vineri spre sâmbătă s-a iscat un conflict spontan între doi tineri care se aflau în fața clubului „Time Out”.

„La data de 29 aprilie a.c, în jurul orei 03:30, polițiștii Secției nr. 2 Poliție Iași au fost sesizați despre faptul că două persoane tulbură ordinea și liniștea publică în fața unei societăți comerciale, de pe raza mun. Iași. Urmare a sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, identificând persoanele, acestea fiind sancționate contravențional conform Legii nr. 61/1991 cu amendă în cuantum de 2.000 de lei fiecare. Verificările continuă”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Contactat telefonic, patronul de la „Time Out” nu a oferit un comentariu legat de bătaia care a avut loc vineri seara.

„Nu am detalii în legătură cu asta”, a precizat Stefan Tanjala.

Amintim că în luna noiembrie a anului trecut, localul a fost închis de ISU, întrucât nu s-a respectat gradul de ocupare. În timpul unui concert, numărul maxim de persoane nu a fost respectat. Intrările în club au fost sigilate. Au fost controlate toate cluburile din centrul Iașului.

Din informațiile deținute atunci de BZI, clubul a fost închis pe o perioadă de 60 de zile și a fost aplicată o amendă în valoare de 100.000 lei.

Scene reprobabile au avut loc recent și la ieșirea din alt club din Iași, când victima, bărbatul bătut, a fost Cornel Ețcu, fratele lui Silviu Ștefan Ețcu, patronul Ral Construct.

Comentarii
  • Acum e liniste…comparativ cu ce era acum 20 de ani in urma…cand se dadeau adevarate lupte…in cluburile din Iasi…Cand se rafuiau Cordunenii cu Bacauanu cu Cosmos si de al de Gangal sau Gologan….si alti asa zisi jmecheri…de prin oras…Acum e parfum….

  • @Caplei fratele lu Botos pai aceia toti ii gasesti pe tiktok cu ceva videuri/liveuri in strainatate.
    Democratia a curatat tara asta de mizerie multa) si curata in continuare pe cei fara scoala, chiar si pe cei smecheri . Vremurile astea nu mai iarta pe nimeni mai devreme sau mai tarziu .
    Asa ca vremuri grele cum se numesc, sunt bune pentru societatea noastra, care acum 20 ani era mult inapoiata.

Adauga un comentariu