Actualitate

„Bebelușa” Oana Ioniță, divorț după 10 ani de mariaj. Care este motivul separării

Publicat: 25 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bebelușa Oana Ioniță divorț după 10 ani de mariaj. Care este motivul separării
Oana Ioniță, fostă Bebelușă la Cronica Cârcotașilor, s-a despărțit de soțul ei după 10 ani de mariaj

„Bebelușa” Oana Ioniță, de la Cronica Cârcotașilor, a ajuns la divorț după 10 ani de mariaj cu tenorul Florin Budnaru. Cei doi s-au separat încă de la începutul anului, însă au ales să nu facă public acest lucru. Mihai Găinușă, cel care i-a cununat pe Oana Ioniță și soțul ei, regretă situația și a dorit să păstreze discreția asupra acestui subiect.

Oana Ioniță, fosta Bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor”, a anunțat că s-a separat de soțul ei, Florin Budnaru, și că a depus deja actele de divorț. Cei doi au împreună un fiu, Mihai Maxim, în vârstă de 9 ani.

„Bebelușa” Oana Ioniță, divorț după 10 ani

Problemele avute în ultima perioadă și-au pus amprenta asupra mariajului Oanei, care a decis să pună capăt unei căscnicii care dura de 10 ani. Îndrăgita dansatoare a mărturisit că separarea s-a produs de ceva timp, însă a ales să nu vorbească public despre acest subiect, deoarece nu este unul plăcut.

În plus, Oana Ioniță nu a avut parte de o perioadă prea liniștită. Aceasta a trecut prin două intervenții chirurgicale, iar acum a decis să divorțeze de cel care i-a fost soț timp de 10 ani, tenorul Florin Budnaru.

„Da, am început de ceva timp (n.r.- divorțul), dar n-am vorbit despre asta cu nimeni, pentru că nu e deloc plăcut. Într-adevar, eu și soțul meu suntem în divorț. Este un moment dificil pe care sper să îl depășim cu bine pentru noi și cei din jur, în special pentru cei doi copii: Isa și Max”, a spus Oana Ioniță.

Au fost cununați de Mihai Găinușă

Cei doi s-au căsătorit în anul 2013, într-un cadru de vis.

„Amândoi ne-am dorit o nuntă de vară, într-un spațiu cu grădină. Voi purta mai multe rochii de mireasă la nuntă. M-am decis ca, până la urmă, să am trei rochii. Cred că toate o să îi placă la fel de mult lui Florin. El mă iubește așa cum sunt și asta e cel mai important”, spunea Oana înaintea nunții cu Florin Budnaru.

Nași de cununie le-au fost Mihai Găinușă și soția acestuia, în timp ce domnișoară de onoare a fost fiica cea mare a Oanei, Isabel.

Mihai Găinușă a vorbit și el despre divorțul celor pe care i-a cununat în urmă cu 10 ani.

„Am auzit, da. Chiar regret, dar e vorba de viețile lor. Ei știu mai bine”, a spus și Mihai Găinușă.

Care este motivul separării

Oana Ioniță a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care vorbește despre divorțul de soțul ei.

„La începutul acestui an am început procedura de divorț între mine și soțul meu. Decizia de a ne despărți a venit în urma diferențelor de viziune pe le avem asupra lucrurilor. Sperăm să trecem cât mai ușor și repede prin acest proces de separare”, a afirmat fosta „bebelușă”.

De asemenea, aceasta a cerut dreptul la intimitate în această perioadă dificilă pentru ea și familia ei.

„Îmi doresc să am parte de discreție pentru mine și familia mea, vă mulțumesc că sunteți alături de mine”, a mai scris Oana Ioniță pe Facebook.

Adauga un comentariu