Celebritati

„Bebelusa“ Oana, marturisiri despre Adelina Pestritu din vremurile in care dansa alaturi de ea in Ibiza: „A avut mai multe…“

Publicat: 20 nov. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bebelusa Oana marturisiri despre Adelina Pestritu din vremurile in care dansa alaturi de ea in Ibiza A avut mai multe...
6

Dupa ce Adelina Pestritu si Speak au anuntat, in urma cu cateva saptamani, ca nu mai formeaza un cuplu, s-au spus multe despre relatia celor doi, care a tinut peste doi ani si jumatate.
Insa, o dezvaluire neasteptata a venit, recent, din partea unei persoane care o cunoaste cat se poate de bine pe Adelina Pestritu. Mai exact, e vorba despre Oana Ionita, care in trecut a dansat alaturi de fosta femeie de televiziune in Ibiza.

„Bebelusa“ Oana a marturisit, in cadrul unei emisiuni TV, mai multe detalii neasteptate chiar despre acea perioada.

„Noi am fost foarte bune prietene, am fost si la Ibiza impreuna. Ea dansa in club. Trebuia sa stii mai multe stiluri de dans. In primul rand se alegea o fata frumoasa, care sa arate bine si se mergea pe stilul foarte dinamic de dans, nu pe cel lasciv. A avut niste relatii si cand era in Ibiza, dar nu vreau sa ma bag“, a povestit Oana Ionita.

 

Tanara bruneta, cunoscuta mai mult pe numele de Varciu s-a nascut intr-un orasel de provincie si a urmat cursurile scolii Numarul 1 din Campulung, urmand cursurile Colegiului National "Dinicu Golescu" la o clasa de filologie, si cursuri de dans din acest oras.

Cariera:

Poreclita "Frumusica", desi nu era nici pe departe la fel de aratoasa ca acum, ea a avut destul de mari probleme cu terminarea studiilor liceale la Colegiul National Dinicu Golescu din Campulung. Conform datelor existente, in 2006, Adelina Pestritu nu a luat examenul de bacalaureat si asta pentru ca a picat la scris proba de Limba si literatura romana. 

Fosta doamna Varciu a trecut cu nota 10 proba orala, dar la scris a luat numai 3,6, acest lucru fiindu-i "fatal", astfel ca a fost declarata respinsa in prima sesiune a bacalaureatului. De curand a terminat Facultatea de Management. Bruneta crede ca un barbat ar trebui sa stie mai bine cum trebuie sa se poarte cu o femeie si cum sa ii vorbeasca. Adelina o prezenta feminina de remarcat, ce a inceput sa se distinga in showbizz-ul romanesc. 

A debutat in cariera sa ca dansatoare sau animatoare intr-un club foarte faimos din Ibiza, unde ce-i drept viata ii mergea foarte bine. Inainte de a urma facultatea, s-a remarcat intr-un club celebru din Ibiza ca dansatoare, insa l-a cunoscut pe Liviu si a renuntat la tot pentru el. A parasit Ibiza si viata de acolo pentru Liviu Varciu, fost membru a trupei L.A, cu care s-a si casatorit. Dupa ce Adelina si Liviu s-au despartit, contractele de model ale frumoasei brunete s-au inmultit, a defilat topless si a pozat in Playboy. 

 

 

sursa

Adauga un comentariu